středa 31. července 2019

Vitamíny

Ahoj,
dnes Vám řeknu, které vitamíny beru a na co jsou dobré, protože jsou pro naše tělo velmi důležité. Beru hlavně ty, které mají vitamín D, protože mám problémy se řídnutí kostí.

Vigantol
Kapky obsahují Vitamín D, který tělo běžně získává ze slunečního světla, v zimě může docházet k jeho nedostatku. Nedostatek vitamínu D také snižuje obsah vápníku v těle, což vede ke změknutí kostí.

Ascorutin 
Ascorutin působí proti zvýšené lomivosti a propustnosti krevních vlásečnic. Přípravek se užívá při nedostatku vitaminu C neboli kyseliny askorbové v organismu.

Caltrate
Caltrate Plus je kombinovaný přípravek obsahující vápník, vitamín D a dalších 5 minerálů důležitých pro kosti. Potahované tablety Caltrate Plus se užívají při nedostatku vápníku, k prevenci úbytku kostní hmoty, ke zvýšení hustoty kostí a jako prevence osteoporózy (řídnutí kostí).


Tak tohle jsou všechny vitamíny, které beru. Které používáte Vy?

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

pondělí 29. července 2019

Balea Maske Kaktus pleťová maska

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na pleťovou masku Balea Maske Kaktus, která je v drogérii Dm novinkou a proto jsem jí zkusila vyzkoušet.
Lehká textura by měla nezatěžovat pleť a zanechávat  ji sametově hebkou. Složení s kaktusovou vodou a aloe vera se má rychle vstřebává, dodávat dlouhotrvající hydrataci a zanechávat pleť jemnou a hebkou.
Maska je v plastovém holografické obalu. Na zadní straně se nachází popis a složení masky.
Maska obsahuje dvě dávky.
Konzistencí je řidčí. Stačí jí na pleť nanést, počkat 10 min. a pak už jenom šetřít kosmetickým ubrouskem. Jde to hůře dolů,  ale když se s tím dá trochu víc práce, tak to jde. Já dělám ještě to, že si přetřu obličej micelární vodou. Na obličeji je příjemná. Pleť je po ní pěkně hebká a hodně ji hydratuje.
Množství: 16 ml (2x 8 ml)
Cena: 15,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Příjemná 
  • Zjemňuje pleť 
  • Hydratuje
  • Cena 

-

  • Aplikace 


Hodnocení: 10* z 10*

Tohle opravdu skvělá maska. Patří teď mezi mé oblíbené masky od Balea. Jedinou menší nevýhodou je ta aplikace, ale účinek skvělý. Určitě koupím znovu. Vyzkoušejte ji, nebudete litovat.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

sobota 27. července 2019

Tuňáková pomazánka

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recept na velmi dobrou a zdravou Tuňákovou pomazánku.
Tuňák je z nutričního hlediska velmi dobrý zdroj bílkovin, ve 100g dávce najdeme až 25 gramů bílkovin. Obsahuje totiž 145 kalorií a pět gramů tuku. Většinou však jde o dobré tuky. Taková porce má 38 mg cholesterolu a 39 mg sodíku. Kromě omega-3 mastných kyselin v něm najdeme i omega-6 mastné kyseliny. Ve velkém obsahuje i některé vitamíny a minerály. Z vitamínů jde především o vitamin A, vitamin B12, vitamin B6, niacin, thiamin a riboflavin. Z minerálů dominují fosfor, draslík, hořčík, selen a již zmíněný sodík.
Už bylo dost teorie a jdeme na samotný recept. 


Ingredience (2 porce):

185g tuňáka v konzervě (ve vlastní šťávě nebo v oleji)
80g želva
1 lžička plnotučné hořčice
1 ks menší cibule
špetka soli a pepře

Postup:

Tuňáka trochu vymačkáme ze šťávy a dáme do misky. K němu přidáme žervé, hořčici a oloupanou, na jemno nakrájenou cibuli.  Vše promícháme. Vše osolíme a opepříme a máme hotovo. Podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou.

Přeji Vám dobrou chuť.
To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

středa 24. července 2019

Avon Mark lesk na rty

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na lesk na rty, na který jsem už dělala, kterou naleznete zde. Koupila jsem si nový odstín a tak jsem si řekla, že Vám o něm také řeknu. Omlouvám se, jestli se taky bude spoustu věcí opakovat, ale pokusím se Vám jsem dát něco navíc.
Koupila jsem si odstín NUDE, protože jsem chtěla něco neutrálního, jelikož mám všechny barevný.
Přišel mi zabalený v černé platové fólii.
Nachází se na něm popis a název odstínu, který na samotném lesku bohužel není.
Lesk je v průhledné tubičce s bílým víčkem. Aplikátor to nemá jako normální lesky. Skládá se z drobných a krátkých štětinek. I když je to nezvyk, tak se s ním lesk nanáší velmi dobře.
Konzistence lesku je skvělá. Na rtech je velmi příjemný. Vůbec na rtech nelepí a nevysušuje. Vůně je taky velmi příjemná. Vydrží je střední. Pití vydrží, ale jídlo už. Tam je potřeba rty znovu přetřít.
Množství: 7 ml
Cena: 60,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Aplikátor 
  • Konzistence 
  • Nevysušuje 
  • Obal
  • Vůně 

-

  • Výdrž 
  • Není napsaný odstín na lesku 


Hodnocení: 7* z 10*

Mám tyto lesky opravdu ráda, i když se musí za den několik přetřít. Doporučuji je vyzkoušet. 

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

pondělí 22. července 2019

Balea Berry Smoothie pleťová maska

Ahoj,
dnes jsem vyzkoušela pleťovou masku Balea Berry Smoothie, tak jsem si řekla, že Vám hned o ní napíšu recenzi.
Pleťová maska je obohacena o kokosový a mandlový olej, který má pečovat o vaší pleť a zanechávat ji sametově jemnou. Antioxidační a pečující složení s panthenolem a výtažkem z brusinek a quinoi by měl působit efektivně proti volným radikálům a tím podporovat ochranu pleti před okolními vlivy. Pro zářivě krásnou a sametově jemnou pleť.
Je zabalená v plastovém růžovém pytlíku. Na zadní straně se nachází popis a složení masky. 
Samotná maska je stírací. Stačí nanést, počkat 10 - 15 min. a pak jednoduše šetřít ubrousek. Balení obsahuje dvě dávky a jedna dávka Vám krásně vystačí na celý obličej.
Příjemně voní. Maska se dobře nanáší. Je trochu hustší, ale ne moc. Na obličeji je příjemná. Pleť byla na dotek krásně hydratovaná, jemná a viditelně čistá.
Množství: 16 ml (2x 8 ml)
Cena: 15,- Kč 

Moje shrnutí:

+

  • Příjemná 
  • Zjemňuje pleť 
  • Pleť vyčistí 
  • Hydratuje
  • Cena 
  • Aplikace 

-

  • Nic


Hodnocení: 10* z 10*

Opravdu mě mile překvapila, protože mi zatím moc masek od Balea nevyhovovalo. Budu si jí kupovat znovu. Určitě doporučuji vyzkoušet. Nebudete litovat.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

sobota 20. července 2019

Garnier BIO Fresh Lemongrass čistící gel

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na čistící gel Garnier BIO Fresh Lemongrass, jelikož mě tahle řada BIO velice zaujala, tak jsem si řekla , že od ní něco zkusím a zrovna měli tento gel v akci, tak jsem si řekla, proč ho nevyzkoušet.
Obsahuje organické esenciální oleje z citrónové trávy a aloe vera, které by měli odstraňovat nečistoty, maz a zbytky nečistot bez vysušování. Přírodní složení obohacené o organickou vodu a glycerín prý má zajistit svěží a sjednocenou pleť. 
Nachází se v plastové lahvičce. Na zadní straně je popis a složení čisticího gelu.
Místo klasického uzavírání má gel pumpičku, což mi velice vyhovuje.
Konzistence není řídká ani hustá. Je to něco mezi tím. Krásně vyčistí. Při aplikaci hodně pění a dobře se smývá. Pěkně zbaví pleť mazu a nečistot. Vůbec nevysušuje. Naopak mi přijde, že je pleť po umytí svěží.
Množství: 150 ml
Cena: 100 - 150,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Konzistence 
  • Nevysušuje pleť 
  • Smývání 
  • Pumpička 
  • Zbavuje mazu a nečistot 
  • Bio složení 

-

  • Nic

Hodnocení: 10* z 10*

Líbí se mi, že obsahuje Bio složení. Nedáváš na pleť žádné chemikálie. Určitě doporučuji, protože mě vyhovuje.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

středa 17. července 2019

ĽOréal Hydra Genius krém na pleť

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila další recenzi na krém na pleť ĽOréal Hydra Genius. Ten krém je teď všude propagován, jak je skvělý, tak jsem se rozhodla, že ho vyzkouším.
Vyrábějí se tři druhy podle typy pleti. Buď je pro normální, smíšenou pleť nebo suchou, citlivou pleť nebo normální, suchou pleť. Já jsem si koupila ten pro normální, smíšenou pleť. Měl by hydratovat a rozjasňovat Vaši pleť. Je vhodný jak na den tak i na noc.
Byl zabalen v papírové krabičce, která byla zabalena ještě v průhledné folii.
Okolo krabičky se nachází popis a složení krému.


Samotný krém je ve skleněné lahvičce, která obsahuje pumpičku, ze které se pěkně aplikuje.
Pumpička jde velmi lehce značkou. Nemusíte se bát, že by Vám krém vytekl, protože přes pumpičku je průhledné víčko, které dobře drží.
Pleť krásně hydratuje. Velmi rychle se vstřebává. Během okamžiku nejsou vidět žádné mastné filtr a to díky gelové konzistenci, která mi vyhovuje. Zlepšení pleti je vidět hned po prvním použitím a navíc krásně voní.
Množství: 70 ml
Cena: 250 - 300,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Konzistence 
  • Hydratace 
  • Vstřebávání
  • Obal
  • Vůně 

-

  • Nic


Hodnocení: 10* z 10*

Je to opravdu takový bum, jaký jsem viděla. Jsem moc ráda, že jsem ho vyzkoušela. Už teď vím, že bude jeden z mých oblíbených a budu si ho kupovat znovu a znovu.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

pondělí 15. července 2019

Make-up Remover Micellar Solutio Senstive Skin odličovací ubrousek

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na vzoreček odličovacího ubrousku Make-up Remover Micellar Solutio Senstive Skin, který jsem dostala jako dárek při nákupu na Notino.
Ubrousek je ideální na cestování. Hodí se pro všechny typy pleti. Nesmírně jemné ubrousky se 100% přírodními vlákny obohacené o micelární vodu, spojují účinky čisticího mléka, odličovače očí a tonika. Měl by dobře odlíčit pleť, hydratovat, zjemnit a zklidnit pleť.
Je zabalen v plastovém pytlíčku. Na zadní straně obalu se nachází v popis a složení.
Ubrousek je příjemný a dost nasáknutý tekutinou.
Krásně pleť odlíčí. Nemá problém i s voděodolným makeup. Trochu déle trvá než se vše pečlivě odlíčí. Tekutina pleť pěkně schladí. Nedráždí oči a nevysušuje pleť.
Množství: 1 ks
Cena: 120 - 150,- Kč (8ks)

Moje shrnutí:

+

  • Odlíčí i voděodolný makeup
  • Hydratace 
  • Nedráždí oči

-

  • Délka odlíčení


Hodnocení: 8* z 10*

Přiznám se, že jsem úplně nevěděla, co napsat o tomhle odličovacím ubrousku, protože není moc, co k němu říct. Snad Vám to bude takhle stačit. Kdyby jste se chtěli na cokoliv dalšího zeptat, tak mi napište do komentáře. Určitě bych Vám je doporučila vyzkoušet.

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

sobota 13. července 2019

Garnier Pure Charcoal pleťová maska

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila další recenzi a to na masku Garnier Pure Charcoal.
Jedná se o textilní masku, která obohacena o černé uhlí, výtažkem z černého čaje, LHA a kyselinu hyaluronovou. Měla by pomáhat zbavit pleť nečistot, hydratuje ji a zmatňuje.
Je zabalená v plastovém černém pytlíku. Na zadní straně se nachází popis, složení a návod pro nanesení. Samotná maska má černou barvu. 
Je pěkně nasáknutá tekutinou. Na obličeji byla moc příjemná. Krásně chladila pleť. 
Po sundání masky byla pleť krásně zmatněná, ale zároveň hydratovaná. Splňuje tedy to, co má. 
Množství: 1 ks
Cena: 50 - 70,- Kč 


Moje shrnutí:

+

  • Aplikace 
  • Hydratace 
  • Zmatnění pleti 

-

  • Nic


Hodnocení: 10* z 10*


Tahle maska je opravdu skvělá. Pokud máte smíšenou pleť jako já nebo mastnou pleť, tak jí určitě vyzkoušejte. 

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

čtvrtek 11. července 2019

Labello tónovací balzám na rty

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na tónovací balzám na rty Labello. Tento jsem si koupila z toho důvodu, že jsem v lázních a zapomněla jsem si svůj balzám doma. Jelikož bez něho nevydržím ani jeden den, tak jsem si musela jít hned koupit nový. Zkusila jsem si vzít tento od Labello.
Existuje více vůní. Já jsem si koupila s vůní melounu, která je úplně božská. Bálzám obsahuje jemné třpytky a dodá Vašim rtům trochu šťavnaté barvy. Je možno ho nosit místo rtěnky nebo lesku.
Byl zabalen v papírovo-plastovém obalu, na které ze zadu nachází popis a složení balzámu. Samotný balzám je v plastové růžové tyčince s bílým nápisem. Víčko drží krásně pevně, takže se jen tak neotevře.
Je pěkně máslový. Pěkně se nanáší a je příjemný na rtech. Jsou pro něm krásně hydratované a vyživené.
Množství: 4,8g (5,5ml)
Cena: 50 - 80,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Hydratace 
  • Konzistence 
  • Obal
  • Vůně 

-

  • Nic


Hodnocení: 9* z 10*

Jsem moc ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet, protože jsem šlyšela na tuhle značku samou chválu a chtěla jsem od této značky něco vyzkoušet. Možná si do budoucna koupím i další produkty od této značky. Pokud jste ještě od téhle značky nic nezkoušeli, tak to běžte napravit. Nebudete litovat. Schválně mi můžete napsat do komentáře "Co za produkt by jste si chtěli koupit?".

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

pondělí 8. července 2019

Oblíbené pleťové masky

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila "Moje oblíbené masky", které moc ráda používám a stále si je kupuji dokola. Řekla jsem si, že Vám je představím, aby jste si je mohli popřípadě také koupit, protože najít dobrou masku je někdy obtížné.

Garnier Skin Naturals Moisture + Smoothness oční pleť. maska

Více informací zde

Garnier Skin Naturals Moisture+Aqua Bomb textilní pleť. maska

 Tato maska je úplně skvělá. Pleť je po ní krásně vyčištěná a hydratovaná.

Garnier Skin Naturals Pure Charcoal

Je určena na černé tečky. Dělá přesně to, co má, ale zároveň nevysušuje pleť.

 Balea Beauty Therapy

 Více informací se dozvíte zde

Doufám, že jsem Vám alespoň trochu pomohla při výběru masky. Můžete mi do komentáře napsat, jestli jste nějakou z nich zkoušela a jak Vám vyhovovala. 

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

sobota 6. července 2019

Dove Purely Pampering Shea Butter

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na tělové mléko Dove Purely Pampering Shea. Tohle mléko jsem si koupila k Vánocům.
Díky obsahu bambuckého másla a vanilky by měl zahalit Vaši pokožku prvotřídní přírodní péčí a příjemnou osvěžující vůní. Má zanechávat pokožku hedvábně jemnou a sametově hebkou. Je vybaveno unikátní technologií DeepCare Complex, která by vám měla zajistit dokonalou hydrataci a výživu do hloubky pokožky.
Tělové mléko je v plastové bílé lahvičce. Na zadní straně se nachází popis a složení mléka. 
Víčko je pěkně pěkné a krásně drží zavřené, proto se nemusíte bát, že Vám někam vyteče. Otvor je malý, takže bez problémů vymačknete takové množství, které potřebujete.
Krém má střední konzistenci a dobře se roztírá. Do pokožky se rychle vstřebává a je po něm krásně vyživená a hebká. Má příjemnou a osvěžující vůni. 
Množství: 250 ml (400 ml)
Cena: 70 - 90,- Kč (120 - 150,- Kč)

Moje shrnutí:

+

  • Hydratace 
  • Vstřebávání
  • Konzistence
  • Obal
  • Vůně 

-

  • Nic


Hodnocení: 8* z 10*

Musím říct, že je poměrně dobrý, když vezmu v potaz docela nízkou cenu. Určitě doporučuji vyzkoušet.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

čtvrtek 4. července 2019

Ovesné sušenky

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás po delší době připravila recept a to na ovesné sušenky. Já osobně mám ovesný sušenky velmi ráda a domácí jsou prostě domácí, protože nevíte, co do nich v obchodech dávají. Hlavně si do nich můžete dát to, co Vám chutná. Ovesné vločky obsahují rozpustnou vlákninu, jež na sebe váže cholesterol a odvádí ho z těla. Oves je bohatý na bílkoviny, minerály a vitamíny. Tyto vitamíny jsou důležité pro zvládání stresu a podporují činnost nervového systému.


Ingredience (25 ks):

1/2 hrnku ovesných vloček
1/2 hrnku špaldové mouky (můžete použít klasickou hladkou)
1/4 hrnku třtinového cukru 
1/4 hrnku strouhaných ořechů (vlašský, lískový, pekanový)
75g másla 
1,5 lžíce javorového sirupu nebo medu
1 lžíce vody 
3/4 lžičky jedlé sody
špetka skořice
1/2 lžičky vanilkové esence
sušené ovoce dle vlastního výběru
2 lžíce slunečnicových semínek
lněná a sezamová semínka...
kakao
kousky čokolády 
banán

Postup:

V míse smícháme vločky, prosátou mouku, cukr, skořici, vanilku a ořechy. V hrnci rozehřejeme máslo spolu se sirupem. V horké vodě rozmícháme sodu a přidáme ji k rozehřátému máslu. Máslovou směs nalijeme k vločkové směsi, dobře promícháme. Nakonec přidáme dle chuti ořechy, sušené ovoce, semínka nebo kousky čokolády. Pokud máte rádi čokoládové sušenky, tak můžete přidat trochu kakaa. Rozehřejeme si troubu na 150°C. Tvarujeme malé hromádky na vymazaný nebo pečícím papírem vyložený plech. Pečeme 15-20 minut. Ještě horké je uvolníme nožem od plechu. Skladujte ve vzduchotěsné nádobě.

TIP: Do těsta můžeme přidat i rozmixovaný banán pro lepší chuť. 

Přeji Vám dobrou chuť.
To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

středa 3. července 2019

Nákupy za červen 2019

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás po delší době připravila Nákupy za červen 2019. Je toho trochu víc, protože jak jistě víte, tak jsem v lázních a taky je odpoledne volno, tak chodím pořád nakupovat.

Oblečení

HM
Bílé tričko s modrými růžemi
Líbíl se mi ten jednoduchý vzor. Tričko je ze 100% bavlny.
Cena: 130,- Kč

Tričko s květinovým vzorem
Mám moc ráda květinové vzor a tohle mi přišlo úplně dokonalý. Materiál je 100% bavlna.
Cena: 130,- Kč

Modré šaty
Tyto šaty jsou spíše teplákové, takže se můžou klidně nosit i na podzim. Mají přiléhavý pas a sukni tvaru A.
Cena: 300,- Kč

Puntíkaté šaty
Skvěle se na normální nošení, ale klidně se dájí nosi na plavky. Mají přiléhavý pas a sukni tvaru A.
Cena: 100,- Kč

Modré šaty s květinami
Tyto šaty jsou nádherný. Teto vzor mám na léto nejradši. Jsou hezky vzdušné.
Cena: 600,- Kč

Bílé šaty se vzorem
Jsou pěkně volné. Koupila jsem si je za tím účelem, že je budu nosit přes plavky, ale dají se nosit i normálně na běžný nošení.
Cena: 150,- Kč

Lindex
Šedá sportovní podprsenka
Potřebovala jsem si nějakou koupit a tahle mě skvěle seděla.
Cena: 500,- Kč

Takko
Černý tepláky
Jsou legínového typu a z boku mají bílý pruh s nápisem.
Cena:

Sam 73
Modré tričko na úzel
Líbil se mi tam hrozně, že není úplně obyčejný, ale že tam je ten úzel.
Cena: 120,- Kč

Cocco
Modrý šátek
Tento typ šátku s uzlíkem jsem chtěla vždycky vyzkoušet a teď jsem si ho konečně koupila.
Cena: 75,- Kč

Kosmetika

Loreál Hydra Genius krém
Tento krém jsem si plánovala koupit už hodně dlouho a těď když bych v drogérii TETA sleva, tak jsem si ho konečně koupila.
Cena: 250 - 300,- Kč

Labello 24h melt-in moisture balzám na rty
Jelikož nejsem teď doma zapomněla jsem si sbalit balzám, tak jsem si zkousila koupit tento.
Cena: 50,- Kč

Můžete mi napsat do komentáře, co se Vám z toho líbilo nejvíc nebo jestli by jste si chtěli něco z toho koupit.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

úterý 2. července 2019

Balea Aqua osvěžující voda

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila další recenzi a to tentokrát na osvěžující vodu Balea Aqua, kterou jsem už dlouhou vodu chtěla vyzkoušet. Těď když jsou ty velký horka, tak jsem se konečně dokopala si jí koupit.
Jedná se o produkt, který seženete pouze v kamenných obchodech drogérie Dm nebo na jejich eshopu, protože se jedná o značku, kterou jinde neseženete než tam.
Na výběr je ze 3 vůní, které jsou zelený čaj a jasmín, kokos a potom obyčejná bez vůně. Já jsem si koupila tu bez vůně, protože když jsem tam byla tak tam měli pouze tuto a ještě s vůní zelený čaj a jasmín a ta mi popravdě vůbec nevoněla.
Voda se nachází ve spreji, která je plastová. Sprej stříká jemný rozpršek, který Vás příjemně osvěží, ale zároveň po něm nejste pokrý, že by to po Vás teklo.
Na zadní straně se nachází popis a složení spreje.
Víčko je také plastové, ale z takového měkkého plastu, který v ruce v pohodě zmáčknete. Víčko na spreji drží pevně, takže nemustí mít strach, že se Vám v tašce otevře. Nádoba i víčko má modrou barvu. Celé balení je malé, lehké a tím pádem velmi praktiské na cestování, nebo když si ho chcete vzít do batohu nebo kabelky.
Moc krásně pleť i tělo osvěží. Může se nanášet i na makeup, protože funguje i jako fixátor.
Množství: 150 ml
Cena: 40 - 45,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Osvěžuje
  • Obal
  • Jemný sprej
  • Vůně

-

  • Nic


Hodnocení: 9* z 10*

Když jsem ho poprvé ukázala kamarádce, tak řekla, co jsem si to koupila za kravinu, že si můžu dát do rozprašovače vodu a budu to mít to samé. Těď si ho oblíbila a furt mi bere. Určitě bych vám ho v těchto vedrech doporučila koupit. 

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka

pondělí 1. července 2019

Dermacol Aroma Ritual tělové mléko

Ahoj,
dnes jsem si pro vás připravila recenzi na tělové mléko Dermacol Aroma Ritual. Tato řada Aroma Ritual nemá jenom tělové mléko, ale můžete si koupit i krém na ruce, sprchový gel, tělový peeling, tělový olej, mýdla a pěna do koupele. Mám už ho doma opravdu dlouho, ale dostala jsem se k napsání recenze až teď.
Měl by poskytovat pokožce dokonalou hydrataci a osvěžení. Zanechávat ji sametově hebkou a chráněnou před vysušováním a vnějšími vlivy. Extrakt z vodního melounu by měl pečovat do hloubky o vaši pokožku, zvláčňovat ji. Existuje více druhů vůní. Já mám vůni melounu, která je úplně boží. Měla jsem i vůní hroznů a limetky, kterou jsem dala babi, protože sháněla tělové mléko a ta vůně nebyla taková jako ta melounová
Mléko se nachází v plastové, zelené tubě. Otvor je akorát veliký, aby jste z něho vymáčknuli množství, které zrovna potřebujete. 
Na zadní straně najdete popis a složení mléka. 
Samotné mléko má narůžovělou barvu.
Krém je řídší konzistence a tím pádem se dobře roztírá. Do pleti se rychle vstřebává. Pleť je po něm krásně vyživená a hebká. Vůně je příjemná a osvěžující. 
Množství: 200 ml
Cena: 50 - 90,- Kč 

Moje shrnutí:

+

  • Hydratace 
  • Vstřebávání
  • Konzistence
  • Obal
  • Vůně 

-

  • Nic


Hodnocení: 9* z 10*

Toto tělové mléko už mám doma dlouho, ale používám ho moc ráda. Navíc tu vůni úplně miluju. Určitě doporučuji vyzkoušet.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

Popular Posts