pondělí 27. ledna 2020

Foreo Luna Fofo čistící kartáček na pleť

Ahoj,
dnes mám pro Vás recenzi na jednu horkou novinku inteligentní čistící kartáček na pleť  LUNA Fofo od značky FOREO, kterou už určitě znáte.
Mám mastnou pleť a hodně se mi tvoří akné. I když se to nezdá, tak čistění jenom gelem nestačí, protože do pokožky tolik nepronikne.
Nachází se v krásné plastové krabičce, ve které ho lze i uschovávat. V krabičce je i magnetek s kódem, který je zapotřebí k aplikaci. Součástí kartáčku jsou i baterie, takže až si ho koupíte, tak ho můžete hned použít. Na zadní straně jsou dvě čidla a zapínač. V nabídce je spousta barevných variant.
Luna Fofo je schopný analyzovat pleť a šetrně, ale zároveň efektivně ji vyčistit. Kartáček funguje na každou pleť, bez ohledu na její typ nebo věk.Stačí si stáhnout aplikaci Foreo, ve které pak tenhle chytrý sonický kartáček na pleť propojíte pomocí bluetooth. Aplikace už Vás pak provede všemi kroky, kdy postupně přikládáte Pomocí čidel na přístroji k jednotlivým částem obličeje Vám aplikace ukáže stav a zdraví Vaší pleti, její úroveň hydratace a automaticky podle měření nastaví úroveň intenzity pro čištění. Analýza kůže je zaslána přímo do Foreo aplikace, která upraví sílu pulsace, délku ošetření a určí oblasti obličeje, na které je potřeba se více zaměřit. Luna Fofo můžete používat i bez aplikace.
Kartáček je vyroben z lékařského silikonu, který zabraňuje hromadění se bakterií na jeho povrchu.
Je lehoučký a skladný, takže perfektním společníkem i na cesty. Je 100% voděodolný, takže se nemusíte bát ho mýt pod vodou. Na jedno nabití vydrží až 400 použití, pak je zapotřebí vyměnit baterie.
K pleti je velmi šetrný a nedráždí jí. Čištění je s ním rychlí a ušetříte s ním díky tomu spoustu času.
Množství: 1 ks
Cena: 2.300 - 2.500,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Čistí pleť 
  • Šetrný 
  • Rychlé čištění 
  • Materiál 
  • Voděodolný
  • Velikost
  • Výdrž nabití 
  • Balení 

-

  • Nic

Hodnocení: 10* z 10*

Používám ho teprve měsíc, a to pouze ráno a už nyní ale mohu říct, že se mi pleť o trochu zlepšila. Pokud máte také problematickou pleť, tak ho doporučuji koupit. Uvidíte, jak se Vám pleť po tom zlepší. 

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Popular Posts