sobota 28. prosince 2019

Co jsem dostala k vánocům 2019

Ahoj,
ráda bych se s vámi dnes podělila o to, co jsem dostala k Vánocům. Předem bych vám chtěla říct, že se tím nějak nevychlubuji, protože Vánoce nejsou přece o dárcích, ale o společně stráveného čase s rodinou. Skoro všechny dárky jsem si vybírala sama, hlavně kosmetiku a oblečení. K dárku u kterých budu vědět cenu a odkud jsou, tak Vám jí napíšu. Dárky jsem taky rozdělila do dvou částí. První část je, co jsem dostala doma (od rodičů a mladšího bráchy) a druhá část je, co jsem dostala od ostatních (babi a děda, strejda).

Doma

Od rodičů
Mobil
Tento dárek jsem opravdu nečekala, ale jsem za něho strašně ráda, protože mi začala trochu blbnout baterka. Konkrétně jsem dostala Samsung A40, který je úplně boží. Má o dost lepší foťák než ten, co jsem měla do teď, takže se můžete těšit na lepší fotky. Vlastně fotky v tomto článek jsou už focený na nový mobil.
Cena: 5.200,- Kč

Řetízek s přívěskem
Udělal mi neuskutečnou radost, protože mám dva ocelové řetízky a oba se mi přetrhly. Za přívěsek jsem dostala srdíčko s nekonečnem. Bohužel Vám jsem nemůžu dát fotku, protože než jsem Vám ho stačila vyfotit, tak mi ze srdíčka druhý den vypadl kamínek, takže jsme ho museli dát reklamovat. Tak až mi ho opraví, tak Vám dám fotku na instagram.
Cena: 600,- Kč

Knížky
Vybrala jsem si k Vánocům dvě knížky do povinné četby k maturitě. Jednou z těch knížek je Krysař a druhou Don Quijote De La Mancha. Sehnali jsme je v Levných knihách.
Cena: Krysař 70,- Kč
            Don Quijote De La Mancha 90,- Kč

Plyšáci Mickey a Míníme
Tyhle plyšáky jsem moc chtěla, protože jsem si říkala, že budou hezký na mém gauči. Jsou za nasbírané body v Lidlu.

Kosmetika

EOS Visibly Soft balzám na rty
Moc jsem si ho přála. Už ho chci dlouho vyzkoušet. Seženete ho ve všech drogeriích.
Cena: 120-170,- Kč

Mám tu pro Vás pár produktů od značky Farmasi,  protože mamky kolegyně v práci jí prodává a tak mi mamka koupila pár věcí jako jsou:
Nail Colour Glossy lak na nehty
Chtěla jsem nějaký tmavě modrý lak na nehty, protože se mi ta barva líbí teď v zimě na nehtách.
Cena: 50,- Kč

Makeup Remover Wipes
Tyhle ubrousky se vždycky hodí, hlavně na cestování. Dostala jsem hned dvě balení, tak jsem na ně zvědavá.
Množství: 20 ks/balení
Cena: 100,- Kč/balení

Nail Polish Remover odlakovač
Ten se vždycky hodí. Teď jsem si začala víc lakovat nehty, tak ho určitě využiju.

Optimal All In One Style řasenka
Tuhle řasenku tam mamky kolegyně hodila jako dárek. Jsem na ní zvědavá. Už se těším, až jí vyzkouším. Udělám Vám na ní někdy recenzi.

Makeup vzorečky
Taky jsem je dostala od mamky kolegyně jako dárek. Je jich víc a každý má jiný odstín, takže můžu vyzkoušet jak konzistenci, tak i odstín, který mi vyhovuje.

Oblečení

Bunda párka
Potřebovala jsem novou bundu a takhle mi hned padla do očí. Je z Hm a krásně mi sedí. Má odepínací kapuci. Uvnitř je hezky teplá.
Cena: 800,- Kč

Džíny
Líbí se mi teď tmavě modré džíny a nějaký jsem chtěla, proto když jsem viděla a seděli mi, tak jsem je musela mít.

Džegíny
Tu ten styl džínů mám ráda a hodně je poslední dobou nosím. Jsou to jako legíny, neškrtí a zároveň vypadají jako normální džíny, takže si je můžete vzít kamkoliv. Dostala jsem tyhle světle šedé a jsem za ně neskutečně ráda. Myslím, že jsou z C&A.

Svetr
Chtěla jsem nějaký teplejší svetr, který by nebyl tlustý a zahřál, aby si ho mohla vzít jenom tak pod bundu bez mikiny. Vybrala jsem si v Hm tento proužkatý.
Cena: 400,- Kč

Svetřík
Když jsem ho viděla v Takku, tak jsem se do něho zamilovala a mamka mi řekla, že pokud se mi líbí tak, že mi ho vezme k Vánocům. Měla jsem z něho radost. Moc se mi tam líbí ten uzlík, který celý svetřík obzvláštní. Navíc je pěkně slabý, takže si ho můžu vzít kamkoliv a nebude mi v něm horko.

Pyžamo
Moc dlouho jsem si chtěla koupit nějaké hezky teplé pyžamo, do kterého bych se mohla v tom zimním počasí zachumlat. Když jsem tohle pyžamo našla pod stromečkem, měla jsem velikou radost. Tričko je s dlouhým rukávem a má na sobě plyšového medvídka a plysové kalhoty, které jsou růžové a mají na sobě bílé hvězdičky. Mamka mi řekla, že ho kupovala v Lidlu.

Tričko F.R.I.E.N.D.S
Miluju ten film, proto když jsem ho objevila v Tescu, tak jsem ho musela mít. Je úplně boží.

Od bratra

Tyto dárky mi asi nejvíce potěšili, protože mám mladšího bráchu a vidíte, že na Vás takhle myslí a chce Vám udělat radost, tak Vás to zahřeje u srdce a i z maličkosti máte radost.

Svítící tabule s písmenky 
Tahle tabule se líbila v Kiku mě i bráchovi a tak jsme si řekli, že si jí koupíme navzájem. Myslím si, že s ní budou hezký fotky na instagram. 
Cena: 80,- Kč 

Mini lucernička na svíčku
Moc se mi v Kiku zalíbila. Říkala jsem si, že by se mi hodila na mini svíčky Yankee Candle, které mám moc ráda. No a brácha byl tak hodný, že mi jí koupil. Je v krásné pastelově růžové barvě. 
Cena: 50,- Kč 

U babi a dědy 

Babi a děda

FOREO Luna Fofo čistící kartáček na obličej 
Moc jsem si ho přála, protože mám problematickou pleť. Mastí se mi a hodně se mi dělají pupínky. Slyšela jsem na něho chválu a tak jsem si řekla, že ho vyzkouším. 
Cena: 1.900-2.500,- Kč 

Bjůty diář
Tento diář jsem měla letos a moc mi vyhovoval a tak jsem ho chtěla i na další rok. Jedná se o diář, který vytvořila Get the Louk spolu s dalšími dvěma holčinami. Pokud Vás zajímá, jak jsem si ho organizovala, tak článek naleznete zde. Chystám se, ale v novém diáři udělat nějaké změny v organizaci, tak Vám možná udělám na to článek. 
Cena: 350-500,- Kč 

Dárková karta do Dm drogerie
Moc ráda tam nakupuji kosmetiku a teď bych tam chtěla vyzkoušet i jejich potraviny, které tam mají prý dobré,  tak se těším, až je vyzkouším. Už se těším, až půjdu nakupovat. Kartu jsem dostala nabitou v hodnotě 1.000,- Kč.

Kosmetika 

Bioderma Sebium H2O micerální voda
Už mi pomalu dochází, a proto jsem ráda, že mám další do zásoby, protože si jí nemůžu vynachválit. Už jsem na ní dělala recenzi, kterou naleznete zde.
Množství: 500 ml
Cena: 300-350,- Kč 

ĽOréal Hydra Genius pleťový krém 
Ráda jsem ho používala, ale bohužel mi došel a chystala jsem si koupit nový. Proto když jsem ho našla pod stromečkem, tak jsem měla radost. Recenzi na něho naleznete zde

Curaprox Super Soft zubní kartáčky 
Tyhle kartáčky si nemůžu vynachválit. Jsou skvělé a už jiné kartáčky ani nepoužívám než tyhle.
Množství: 3 ks 
Cena: 250,- Kč 

Krém na ruce
Tento krém mi babi koupila hlavně kvůli tomu obalu ve tvaru sovy. Sehnala ho někde u Vietnamců. 

Strejda

Pilos Frixion plnící péro a plnící propisku
Měla jsem z nich radost, protože už konečně nebudu muset v diáři škrtat. Už jsem je měla jako malá, ale bohužel se mi rozbili. 

To je vše, co jsem dostala. Ještě jsem dostala nějaké peníze. Myslím si, že jsem toho letos dostala opravdu a jsem za ně neskutečně vděčná. Určitě mi také napište do komentáře, co jste dostali vy. 

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

úterý 24. prosince 2019

Vánoce 2019

Ahoj, 
tak dnes je štědrý den. Chtěla bych Vám popřát Veselé Vánoce, hezké svátky a v novém roce hodně zdraví, štěstí, láska a pohody. Přeji Vám příjemné prožití zimních prázdnin. Ať se vám splní vaše přání a strávíte svátky s lidmi, které máte rádi. 
Užijte si dnešní den, jak jen to jde, protože Vánoce jsou jenom jednou v roce a vždy tak rychle utečou. Člověk se ani nenaděje a už je po štědrým dnu.  
Do komentáře mi můžete napsat, co jste si letos přáli pod stromeček a jestli se Vám to splnilo. 

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

sobota 21. prosince 2019

Colgate Max Whitening White Crystal bělící zubní pasta

Ahoj,
taky máte problém s nažloutlými zuby a chtěli by jste je mít krásně bílé? Dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na bělící zubní pastu Colgate Max Whitening White Crystal, kterou jsem dostala od babi k svátku, protože mám s bílými zuby problém a nechala jsem si i u svého zubaře udělat takovou násadu na zuby, do které si občas koupím bělící gel, který mi pomáhá a vždy mi zuby vybělý. A teď už k samotné pastě.
Obsahuje stovky bělících miniplátků. Při čištění se miniplátky rozpouštějí a pasta by měla uvolňovat ohromnou bělicí sílu, která má pomáhat obnovit bělost Vašich zubů. Výsledkem by měli být maximálně bílé zuby, osvěžuje dech a bojovat proti zubnímu plaku.
Při koupi byla zabalená v papírové krabičce, na které je na zadní straně popis a složení pasty.
Samotná pasta se nachází v plastové tubě. 
Na zadní straně je popis a složení pasty. 
Víčko je vyklápěcí. Otvor na vymáčknutí je tak akorát. Pasta má průhlednou barvu a uvnitř jsou bílé plátky. 
Chuť je příjemná a svěží. Trochu pálí. Co se týče bělení, tak tam moc nevím. Přijde mi, že nic moc nedělá. Po vyčištění jsou zuby takové hladší a lesklejší, ale nějaký dlouhodobý účinek to nedělá. 
Množství: 75 ml
Cena: 20 - 50,- Kč 

Moje shrnutí:

+

  • Lesklé zuby
  • Hladší zuby 
  • Svěží dech
  • Příjemná chuť 

-

  • Pálí 
  • Nemá dlouhodobý účinek 

Hodnocení: 4* z 10*

Pasta mi přijde za tu cenu celkem fajn. Pokud hledáte pastu ne kvůli bělení, tak doporučuji.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

středa 18. prosince 2019

Tipy na balení vánočních dárků

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila pár fotek s tipy na balení vánočních dárků. Pro tento článek jsem se rozhodla, protože do nedávna jsem sama neměla žádné nápady na originální zabalení a věřím, že nejsem sama. Předem upozorňuji, že to není nějak perfektně zabalené, protože některé moc nešli.









Snad Vám to pomohlo k inspiraci. Jak balíte dárky Vy? Dáváte si zaležet, aby byli hezky zabaleného nebo je Vám to jedno, protože se to hned rotrhá?

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

pondělí 16. prosince 2019

Avon Mark fixační sprej na make-up

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na fixační sprej Avon Mark, protože fixace makeupu je důležitá, aby Vám potom makeup netekl.
Sprej je bez vůně.
Nachází se v plastové černé lahvičce s bílým písmem.
Na zadní straně je popis a složení fixačního spreje.
Rozprašovač je silný. Na obličeji zanechává velké, mokré kapky, které dlouho schnou.
Na obličeji ze začátku strašně lepí a po zaschnutí je pleť taková těžká, ulepená. Pěkně jí zafixuje a makeup vydrží na svém místě pár hodin.
Množství: 125 ml
Cena: 90 - 120,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Fixace
  • Obal

-

  • Konzistence
  • Rozprašovač 
  • Výdrž 

Hodnocení: 2* z 10*

Tento fixační sprej jsem si koupila na doporučení kamarádky, který moc vyhovoval. Tak jsem si řekla, že ho za tu cenu taky zkusím. Moc mě zklamal. Nejspíš ho někomu dám, aby ho zdělal, protože já ho používat nebudu. Za mě Vám ho rozhodně nedoporučuji.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

neděle 15. prosince 2019

Zdravé kokosky

Ahoj,
po roce jsou tu zase Vánoce a k nim neodmyslně patří cukroví, které všichni milujeme, ale když pak po Vánocích vlezeme na váhu, tak se zhrozíme kolik jsme zase přibrali. Není se čemu divit, protože klasické cukroví se vlastně skoro celé skládá s cukru, másla (tuky) a pšeničné mouky. V předchozím článku "Jak nepřibrat na Vánoce", který naleznete zde, jsem Vám jednom z bodu radila, ať si zkusíte udělat zdravější alternativu. Proto jsem si pro Vás dnes připravila recept na zdravé kokosky, které jsou jednoduché a velmi chutné.

Ingredience (22-24 ks):

4 bílky
200g strouhaného kokosu
250g polotučného tvarohu (z vaničky)
Sladidlo
Hořkou čokoládu
Sůl

Postup:

Bílky si se špetkou soli vyšleháme do sněhu. Opatrně do něho vmícháme strouhaný kokos a pak přidáme polotučný tvaroh. Na pečící papír vytvarujeme lžící kokosky. Pokud by se to hůře tvarovalo, tak přidejte více polotučného tvarohu. Dáme do trouby a pečeme na 170°C přibližně 15 minut. Po vychladnutí polijeme hořkou čokoládou.

Tenhle rok jsem je dělala poprvé a hned jsem si je oblíbila. Musela jsem si je hned dopsat do seznamu cukroví, které dělám každý rok. Jaký je Vaše oblíbené cukroví?

Přeji Vám dobrou chuť.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

středa 11. prosince 2019

Jak nepřibrat na Vánoce

Ahoj,
nastal čas Vánoc. Plné stoly cukroví a všelijakých dobrot. Neustálé oslavy, alkohol a dobrá jídla vyvádějí naše tělo z formy a rovnováhy, na kterém jsme celý rok pracovali. 
Nedá se tomu odolat, všichni to známe. Jenže pak si po Novém roce stoupneme na váhu a zděsíme se, kolik kilogramů jsme přibrali. Letos tomu tak být nemusí. Přináším Vám pár tipů, jak si užít vánoční čas aniž bychom pak museli zpytovat svědomí.

1. Bílkoviny 

Bílkoviny jsou pro naše tělo velmi důležité. Přes Vánoce Vám budou občas ve vašem jídelníčku chybět, ale pokuste se do Vašeho jídelníčku, co nejvíc zařazovat. Pokud jich nějaký den budete mít málo, tak je zkuste doplnit třeba kvalitní proteinovou tyčinkou nebo proteinem. 

2. Zelenina
Jezte hodně zeleniny. Jedná se vlákninu, která ve Vašem těle nasaje vodu, nafoukne se a tím pádem Vás krásně zasytí. Navíc neobsahuje skoro žádné kalorie. 

3. Hydratace

Pijte alespoň 2 litry denně, při větším energetickém výdeji klidně i víc. Pitný režim je pro naše tělo velmi důležitá. 

4. Malé množství nezdravého 

Když už si dáte něco nezdravého, tak se si ho dejte v malém množství a ne, že si toho naložíte plný talíř. Malé množství vám neuškodí a pokud se k tomu budete hýbat, tak skoro nic nepřiberete. 

5. Zdravější alternativy

Pokud si chcete upéct a dát si nějaké cukroví, upečte si vždy tu zdravější variantu. Chlebíčky nahraďte jednohubkami z různých druhů ovoce, zeleniny a nízkotučného sýra.

6. Pohyb

Choďte a choďte, protože chůze je ten nejlepší pohyb, který můžete svému tělu dát. Snažte si najít alespoň 3x v týdnu 30 min. a zacvičte si nebo se vydejte na nějakou delší procházku, s kterou si můžete také hezky pročistit hlavu.  

7. Nepřejídejte se

Energetický příjem by měl být stejný jako před svátky nebo jen o trochu větší. Jezte rovnoměrně během celého týdne. 

8. Spánek 

I když se to nezdá, tak spánek je pro naše zdraví velmi důležitý. Spát bychom měli alespoň 8 hodin. Dostatečný spánek posiluje imunitní systém, který chrání tělo před nemocemi a stará se o správné a nerušené fungování mozku. 

9. S alkoholem střídmě

Pití alkoholických nápojů by se ale nemělo přehánět. Alkoholické nápoje obsahují velké množství kalorií. Nejlepší variantou je bílé víno, nejlépe zředěné vodou. Nezapomeňte si hlídat pitný režim. Vypijte minimálně 2-2,5 litru tekutin denně vody. 

10. Nestresujte se
Pamatujte na to, že Vánoce jsou svátky pohody a klidu. Užívejte si je a zbytečně se nestresujte. Stres zvyšuje riziko přejídaní.

Doufám, že jsem Vám alespoň trochu pomohla. Budu moc ráda, když mi napíšete po Vánocích, jestli jste se těmito rady řídíli a jestli Vám to pomohlo. 

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

pondělí 9. prosince 2019

Vánoční trendy 2019

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila článek o tom, co je letos vánočními trendy, aby jste věděli jakou výzdobu si letos máte koupit.

1. Minimalismus
V jednoduchosti je krása. Malé věci jsou vždy roztomilé. 

2. Příroda
Letos jsou v módě přírodní věci. Vraťte se k ozdobám ve formě šišek, kůry, větví nebo usušené ovoce.Celý byt včetně vánočního stromku tak můžete ozdobit šiškami, ořechy, kůrou, větvičkami, plody, dřevem, skořicí a sušenými plody jako např. pomeranči, citróny, jablíčky. Doplnit je můžete také perníčky.

3. Bílá barva
Právě bílá je barva nevinnosti. Tahle klasika nikdy neomrzí. Jde o uklidňující barvu, která symbolizuje nový začátek. Je tak ideální právě pro období vánočních svátků. 

4. Fialová barva
S Vánocemi ji měly spojenou už naše babičky. Tmavě fialová působí svátečně a tak trochu tajemně, levandulový odstín má zase nádech romantiky. 

5. Světýlka, sníh a led
Pořiďte si nějaké sněhové vločky a rampouchy, které budou vypadat jako dekorace krásně. Velkým trendem je také rozvícení světelných řetězů po bytě. Ostrou ledově bílou ale nahradilo světlo teplejší nažloutlé. Nezapomeňte proto po bytě rozmístit svíčky a různé lucerničky.

Řídíte se každý rok vánočními trendy? Jste takový blázen, že musíte mít na Vánoce všechno podle trendů? Já se tím nějak neřídí. Vždycky podívám na internet, co je v trendu, a když se mi něco zaujme a zalíbí se mi to, tak si to po uvážení koupím. Ale že bych musela něco nutně mít, protože je to in, tak to ne.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

To by bylo vše. Mějte se hezky.

sobota 7. prosince 2019

Tipy na vánoční dárky aneb co jsem koupila já

Ahoj,
pokud ještě nemáte vánoční dárky, tak je nejvyšší čas to rychle napravit. Taky si vždycky takovou dobu lámete hlavu s tím, co koupit, protože už Vám došli všechny nápady? Dnes Vám ukážu, co jsem koupila já, aby jste nachytali nějakou inspiraci.

Mamka a taťka

French Press
Mamka jednou ochutnala kafe z tohohle stroje a moc jí chutnalo, tak jsem se rozhodla, že jim to pořídím domu. Koupila jsem ho v Ikea.
Cena: 180,- Kč

Kafe, čaj a něco dobrého na zub
Chtěla jsem k tomu French Pressu přidat ještě kafe, který pije spíše táta a pro mamku zelený čaj , který má moc ráda. Pak mě napadlo, že bych z toho mohla udělat takový dárkový box a tak jsem koupila ještě nějaký dobroty.
Cena: kafe Jacobs Aroma Standart: 50,- Kč
           zelený čaj Jenča Gunpowder: 35,- Kč
           ostatní: 210,- Kč

Mamka

Zástěra na vaření
Je to dobrý dárek pro někoho, kdo rád vaří. Kupovala jsem jí v Orionu. Má na hrudi nápis "Nejlepší maminka pod sluncem". Měli tam i se spoustu dalšími nápisy. Materiál vypadá kvalitní.
Cena: 200,- Kč


Knížka s recepty
Koupila jsem jí knížku Ketodieta pro začátečníky od Amy Ramos, protože teď začala jíst podle nízkosacharidového stravy, ale ještě o tom moc neví a v téhle knížce je jak vysvětlení, tak i spousta receptů. Seženete jí ve všech knihkupectví.
Cena: 300,- Kč

Pečující kosmetika
Tu ten dárek dávám mamce každý rok. Myslím si, že žádnou ženu neurazí, protože každá žena chce být krásná. Já jsem jí v Dm koupila krém na ruce Buttermilk&Lemon od Balea, přírodní olivový krém proti vráskám 30+ od Ziaja a tělové mléko Cocoa Butter od Ziaja.
Cena: krém na ruce: 28,- Kč
           krém proti vráskám: 90,- Kč
           tělové mléko: 90,- Kč

Látková taška
Je zapotřebí myslet na přírodu, a proto mi přijde jako skvělý nápad dát látkovou tašku. Já sehnala v Albi tuhle s citátem o mamince.
Cena: 180,- Kč


Pouzdro na karty
Znáte to, máte spoustu věrnostních karet z různých obchodů, nemáte už je kam dávat a potřebujete si je někam utřídit. Určitě takovému člověku se hodí pouzdro, kam si všechny ty karty dá. Já jsem ho koupila mamce v Albi. Nosí je v peněžence a pomalu se jí tam už nevejdou.
Cena: 62,- Kč

Taťka

Mé mu taťkovi je těžké něco koupit, protože nic nenosí (např. hodinky atd.) a nemá skoro žádné zájmy.
Parfém
Ten kupuji tátovi každý rok. Je to taková tradice. Brala mi ho mamka v práci od jedné kolegyně, protože je přidává. Nejsou to čisté originály. Jsou smícháné trochu a vodou, a proto jsou tak levné. Ale na vůni a výdrž to nemá žádný vliv.
Cena: 200,- Kč

Rukavice
Táta hodně teď pracuje venku ať už na baráku nebo na zahradě a často se mu rukavice ničí a tak jsem mu koupila jedny do zásoby.
Cena: 50,- Kč

Brácha

Dekorační svítící tabulku s písmeny
Tohle mi přijde jako skvělý dárek pro každého. Když jsem jí tam uviděla v Kiku, tak jsem si to chtěla koupit. Když to viděl, tak se mu taky zalíbilo, tak jsme si řekli, že si to koupíme navzájem k Vánocům.
Cena: 80,- Kč

Album a samolepky Fornite
Můj brácha miluje tu hru, a proto když jsem ho viděla v Tescu, tak jsem mu ho musela hned vzít.  K tomu jsem mu vzala 3 balíčky samolepek do toho alba.
Cena: album: 70,- Kč
           samolepky: 26,- Kč/ks

Babi

Krém proti vráskám
Babi si stěžuje, že má velký vrásky a že neví, co s tím, a proto jsem jí koupila krém a to konkrétně ĽOréal Age Specialist 65+.
Cena: 280,- Kč

Látková taška
Koupila jsem jí tu samou jako mamce akorát s citátem o babičce.
Cena: 180,- Kč


Pouzdro na brýle
Babi nosí brýle, a proto jsem jí v Albi koupila na ně pouzdro, aby si je nezníčila, až si je bude dávat třeba do kabelky. Myslím si, že je to skvělý dárek pro ty, co nosí brýle.
Cena: 116,- Kč

Děda

Knížky
Děda rád čte detektivní knížky. Koupila jsem mu hned dvě. První, která se jmenuje "Nejhrůznější brněnské vraždy", jsem sehnala v knihách Dobrovských a tu druhou s názvem "Jak předstírat smrt" jsem koupila v Levných knihách.
Cena: knihy Dobrovský: 130,- Kč
           Levné knihy: 30,- Kč

Prababi

Plecháček
Prababi už je hodně let. Už moc nevnímá a nic si nepamatuje. Proto nemělo cenu jí kupovat nějak drahý dárky, protože si za chvíli nebude ani pamatovat, že něco dostala. Ale jednu takovou maličkost jsem jí koupila, abych ji udělala alespoň na chvíli radost a mohla taky s námi oslavit Vánoce. Ráda pije čaj a všimla jsem si, že ho pije ještě z takových těch pravých, starých plecháčků, a tak když jsem uviděla v Albi tenhle se srdíčkami, tak jsem si řekla, že jí ho musím koupit.
Cena: 134,- Kč

Tak tohle je vše, co jsem koupila. Doufám, že jsem Vám trochu pomohla. Co jste koupili Vy k Vánocům? Budu moc ráda, když mi to napíšete do komentáře, abych měla inspiraci na další rok.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

Popular Posts