sobota 7. prosince 2019

Tipy na vánoční dárky aneb co jsem koupila já

Ahoj,
pokud ještě nemáte vánoční dárky, tak je nejvyšší čas to rychle napravit. Taky si vždycky takovou dobu lámete hlavu s tím, co koupit, protože už Vám došli všechny nápady? Dnes Vám ukážu, co jsem koupila já, aby jste nachytali nějakou inspiraci.

Mamka a taťka

French Press
Mamka jednou ochutnala kafe z tohohle stroje a moc jí chutnalo, tak jsem se rozhodla, že jim to pořídím domu. Koupila jsem ho v Ikea.
Cena: 180,- Kč

Kafe, čaj a něco dobrého na zub
Chtěla jsem k tomu French Pressu přidat ještě kafe, který pije spíše táta a pro mamku zelený čaj , který má moc ráda. Pak mě napadlo, že bych z toho mohla udělat takový dárkový box a tak jsem koupila ještě nějaký dobroty.
Cena: kafe Jacobs Aroma Standart: 50,- Kč
           zelený čaj Jenča Gunpowder: 35,- Kč
           ostatní: 210,- Kč

Mamka

Zástěra na vaření
Je to dobrý dárek pro někoho, kdo rád vaří. Kupovala jsem jí v Orionu. Má na hrudi nápis "Nejlepší maminka pod sluncem". Měli tam i se spoustu dalšími nápisy. Materiál vypadá kvalitní.
Cena: 200,- Kč


Knížka s recepty
Koupila jsem jí knížku Ketodieta pro začátečníky od Amy Ramos, protože teď začala jíst podle nízkosacharidového stravy, ale ještě o tom moc neví a v téhle knížce je jak vysvětlení, tak i spousta receptů. Seženete jí ve všech knihkupectví.
Cena: 300,- Kč

Pečující kosmetika
Tu ten dárek dávám mamce každý rok. Myslím si, že žádnou ženu neurazí, protože každá žena chce být krásná. Já jsem jí v Dm koupila krém na ruce Buttermilk&Lemon od Balea, přírodní olivový krém proti vráskám 30+ od Ziaja a tělové mléko Cocoa Butter od Ziaja.
Cena: krém na ruce: 28,- Kč
           krém proti vráskám: 90,- Kč
           tělové mléko: 90,- Kč

Látková taška
Je zapotřebí myslet na přírodu, a proto mi přijde jako skvělý nápad dát látkovou tašku. Já sehnala v Albi tuhle s citátem o mamince.
Cena: 180,- Kč


Pouzdro na karty
Znáte to, máte spoustu věrnostních karet z různých obchodů, nemáte už je kam dávat a potřebujete si je někam utřídit. Určitě takovému člověku se hodí pouzdro, kam si všechny ty karty dá. Já jsem ho koupila mamce v Albi. Nosí je v peněžence a pomalu se jí tam už nevejdou.
Cena: 62,- Kč

Taťka

Mé mu taťkovi je těžké něco koupit, protože nic nenosí (např. hodinky atd.) a nemá skoro žádné zájmy.
Parfém
Ten kupuji tátovi každý rok. Je to taková tradice. Brala mi ho mamka v práci od jedné kolegyně, protože je přidává. Nejsou to čisté originály. Jsou smícháné trochu a vodou, a proto jsou tak levné. Ale na vůni a výdrž to nemá žádný vliv.
Cena: 200,- Kč

Rukavice
Táta hodně teď pracuje venku ať už na baráku nebo na zahradě a často se mu rukavice ničí a tak jsem mu koupila jedny do zásoby.
Cena: 50,- Kč

Brácha

Dekorační svítící tabulku s písmeny
Tohle mi přijde jako skvělý dárek pro každého. Když jsem jí tam uviděla v Kiku, tak jsem si to chtěla koupit. Když to viděl, tak se mu taky zalíbilo, tak jsme si řekli, že si to koupíme navzájem k Vánocům.
Cena: 80,- Kč

Album a samolepky Fornite
Můj brácha miluje tu hru, a proto když jsem ho viděla v Tescu, tak jsem mu ho musela hned vzít.  K tomu jsem mu vzala 3 balíčky samolepek do toho alba.
Cena: album: 70,- Kč
           samolepky: 26,- Kč/ks

Babi

Krém proti vráskám
Babi si stěžuje, že má velký vrásky a že neví, co s tím, a proto jsem jí koupila krém a to konkrétně ĽOréal Age Specialist 65+.
Cena: 280,- Kč

Látková taška
Koupila jsem jí tu samou jako mamce akorát s citátem o babičce.
Cena: 180,- Kč


Pouzdro na brýle
Babi nosí brýle, a proto jsem jí v Albi koupila na ně pouzdro, aby si je nezníčila, až si je bude dávat třeba do kabelky. Myslím si, že je to skvělý dárek pro ty, co nosí brýle.
Cena: 116,- Kč

Děda

Knížky
Děda rád čte detektivní knížky. Koupila jsem mu hned dvě. První, která se jmenuje "Nejhrůznější brněnské vraždy", jsem sehnala v knihách Dobrovských a tu druhou s názvem "Jak předstírat smrt" jsem koupila v Levných knihách.
Cena: knihy Dobrovský: 130,- Kč
           Levné knihy: 30,- Kč

Prababi

Plecháček
Prababi už je hodně let. Už moc nevnímá a nic si nepamatuje. Proto nemělo cenu jí kupovat nějak drahý dárky, protože si za chvíli nebude ani pamatovat, že něco dostala. Ale jednu takovou maličkost jsem jí koupila, abych ji udělala alespoň na chvíli radost a mohla taky s námi oslavit Vánoce. Ráda pije čaj a všimla jsem si, že ho pije ještě z takových těch pravých, starých plecháčků, a tak když jsem uviděla v Albi tenhle se srdíčkami, tak jsem si řekla, že jí ho musím koupit.
Cena: 134,- Kč

Tak tohle je vše, co jsem koupila. Doufám, že jsem Vám trochu pomohla. Co jste koupili Vy k Vánocům? Budu moc ráda, když mi to napíšete do komentáře, abych měla inspiraci na další rok.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Popular Posts