pondělí 9. prosince 2019

Vánoční trendy 2019

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila článek o tom, co je letos vánočními trendy, aby jste věděli jakou výzdobu si letos máte koupit.

1. Minimalismus
V jednoduchosti je krása. Malé věci jsou vždy roztomilé. 

2. Příroda
Letos jsou v módě přírodní věci. Vraťte se k ozdobám ve formě šišek, kůry, větví nebo usušené ovoce.Celý byt včetně vánočního stromku tak můžete ozdobit šiškami, ořechy, kůrou, větvičkami, plody, dřevem, skořicí a sušenými plody jako např. pomeranči, citróny, jablíčky. Doplnit je můžete také perníčky.

3. Bílá barva
Právě bílá je barva nevinnosti. Tahle klasika nikdy neomrzí. Jde o uklidňující barvu, která symbolizuje nový začátek. Je tak ideální právě pro období vánočních svátků. 

4. Fialová barva
S Vánocemi ji měly spojenou už naše babičky. Tmavě fialová působí svátečně a tak trochu tajemně, levandulový odstín má zase nádech romantiky. 

5. Světýlka, sníh a led
Pořiďte si nějaké sněhové vločky a rampouchy, které budou vypadat jako dekorace krásně. Velkým trendem je také rozvícení světelných řetězů po bytě. Ostrou ledově bílou ale nahradilo světlo teplejší nažloutlé. Nezapomeňte proto po bytě rozmístit svíčky a různé lucerničky.

Řídíte se každý rok vánočními trendy? Jste takový blázen, že musíte mít na Vánoce všechno podle trendů? Já se tím nějak neřídí. Vždycky podívám na internet, co je v trendu, a když se mi něco zaujme a zalíbí se mi to, tak si to po uvážení koupím. Ale že bych musela něco nutně mít, protože je to in, tak to ne.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

To by bylo vše. Mějte se hezky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Popular Posts