pondělí 29. června 2020

Garnier Fresh-Mix pleťová maska s kyselinou hyaluronovou

Ahoj,
už dlouho mě lákalo vyzkoušet pleťovou masku Garnier Fresh-Mix s kyselinou hyaluronovou, ať už svou aplikací nebo kladnými hodnoceními. Teď jsem jí konečně vyzkoušela a ráda bych Vám dnes na ní udělala recenzi. Tato maska je originální tím, že máte tekutinu a plátýnko zvlášť a Vy si jí musíte v podstatě udělat sami.
Měla by pomáhat rozzářit a sjednotit unavenou pleť. Má dodat Vaší pleti potřebnou hydrataci a svěžest.
Je zabalená v plastovém pytlíku, který je rozdělen na dvě části, kde v jedné se nachází plátýnko a v druhé se nachází tekutina. Jedná se tedy o textilní masku. Plátýko je slabé. Hezky na pleti drží a je velmi příjemné.
Na zadní straně naleznete popis, aplikaci a složení masky.
Aplikace masky je trochu zdlouhavější a náročnější. Musí se nejdřív obal přehnout z obou stran podle vyznačení. Tekutina se nahromadí uprostřed a Vy jí musíte potom ještě stlačovat směrem k části s plátýnkem, čímž se protrhne pečet a tekutina nateče k plátýnku a vsákne jí. Při stlačování je zapotřebí poměrně hodně zatlačit, aby se pečet protrhla.
Maska byla krásně nasáknutá tekutinou a ještě mi spoustu tekutiny zbylo, tak jsem jí potom zvlášť vetřela do pleti. Na obličeji je velmi příjemná. Zbytek tekutiny, která se má po sundání do pleti vetřít, je trochu lepivá, ale po chvilce nic necítíte. Pleť je po ní pěkně hydratována, sjednocená, rozzářela a svěží. Měla jsem po ní hebkou pleť.
Množství: 33 g (1 plátýnko + tekutina)
Cena: 70 - 90,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Hydratace 
  • Rozzářující
  • Sjednocení 
  • Svěžest 
  • Kvalita látýnka
  • Textilní maska
  • Obal 

-

  • Aplikace 
  • Mnoho tekutiny

Hodnocení: 9* z 10*

Maska mi vyhovovala. Nemám k ní žádnou velkou výtku. Určitě si i přes tu vyšší cenu, koupím masku znovu, jelikož vidím, že to něco dělá. Za mě má asi Garnier ty nejlepší masky, protože všechny co jsem od té značky vyzkoušela, tak mi sedly. Do komentáře mi můžete napsat, jestli máte taky rádi masky od značky Garnier.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

sobota 27. června 2020

Maybelline Falsies Lash Lift řasenka

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na řasenku Maybelline Falsies Lash Lift, na kterou jsem byla zvědavá, protože někteří lidé jí chválí a někteří kritizují. Zajímalo mě na jakou stranu se přikloním já.
Byla navržena pro vytvoření krásných řas, pro které již nemusíte do salónu. Slibuje krásně natočené, prodloužené a hustější řasy.
Řasenka má stříbrnou barvu s fialovým víčkem
Kartáček je z přírodních štětinek a má tvar přesýpacích hodin. Štětinky jsou husté a krátké.
Dobře se s ní manipuluje. Nanášení je velmi rychlé. Konzistence není nijak extrémně mokrá, ale ani suchá, je tak akorát. Řasy prodlouží, neslepuje a krásně je zvýrazní. Bez problémů vydrží celý den.
Množství: 6 ml
Cena: 180 - 230,- Kč 

Moje shrnutí:

+

  • Objem řas
  • Prodlužuje 
  • Neslepuje
  • Nanášení 
  • Konzistence
  • Výdrž 

-

  • Nic

Hodnocení: 10* z 10*

Celkem mile mě potěšila. Moc mi vyhovuje. Za mě Vám jí můžu rozhodně doporučuji.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

pondělí 22. června 2020

Co jsem dnes jedla II.

Ahoj,
dnes tu mám pro Vás další článek ze série "Co jsem dnes jedla II.", který už jsem jeden psala.

Snídaně 

Řecký jogurt s ovocem
  • 70 g řeckého jogurtu Milko
  • Jahody
  • Kanadské borůvky
  • 10 g arašídového másla Mcennedy American Way
  • Domácí granola

Oběd 

Zapečené brambory 
  • 250 g brambor 
  • 50 g žampiónů 
  • 50 g uzeného tofu 
  • 60 ml sójové smetany

Svačina 

Jahodový muffin
Caro s ovesným mlékem 

Večeře 

Křehké rohlíčky s pomazánkou a zeleninou 
2 ks křehkých rohlíčků s celozrnnou moukou Bona Vita Active
20 g mexické pikantní pomazánky Hamé EasySandwich
Mrkev
Paprika

Doufám, že Vám moje jídla alespoň trochu inspirovala a něco z toho vyzkoušíte. 

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

středa 17. června 2020

Kuřecí nugetky v cornflakes

Ahoj,
jistě všichni znáte kuřecí nugetky v cornflakes, které mají např. v KFC nebo v McDonalds, které jsou smažené v litrech oleje. Jako malá jsem je měla ráda, ale už si je nekupuji, protože jejich nutriční hodnota jsou tak velká, že když sníte jednu, tak máte splněný celkový denní příjem kalorií. Dnes vám ukážu jak si udělat tyto nugetky doma sami a hlavně zdravě. Není v nich žádný olej a jejich nutriční hodnoty jsou krásné.

Ingredience (2 porce):

300 g kuřecích prsou
125 g řeckého jogurtu 0%
1 lžička kurkumy
60 g kukuřičných lupínků Cornflakes (neslazené)
1 špetka soli
1/2 lžičky pepře

Postup:

Troubu předehřejeme na 190°C. Kuřecí maso si očistíme a nakrájíme na větší nudličky. V míse smícháme jogurt, kurkumu, sůl a pepř. V další míse si pomocí rukou rozdrobíme kukuřičné lupínky. Kuřecí maso dáme do mísy s jogurtovou směsí a přendáme do mísy s kukuřičnými lupínky, kde ho pomocí rukou rovnoměrně obalíme. Plech si vyložíme pečícím papírem a pokládáme na něho obalené maso.Pečeme v předehřáté troubě na 190°C cca 20 minut. Před vyndáním z trouby rozřízněte jeden kousek a zkontrolujte zda je maso dostatečně propečené. Pokud je uvnitř růžové, vrátíme ho zpět do trouby.

Jsou moc dobré. Chuťově nejdou rozeznat od normálních. Na povrchu jsou hezky křupavé. Do komentáře mi můžete napsat, jestli jste je měli rádi jako malý.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

sobota 13. června 2020

Batiste Original suchý šampon na vlasy

Ahoj,
v dnešním článku se zaměříme na vlasy a na jednu velmi známou značku, která nabízí suché šampony. Jedná se o Batiste. Dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na recenzi na suchý šampon Batiste Original. V nabídce mají hned několik variant, takže si každý jistě vybere.
Batiste Original suchý šampon je vhodný pro všechny typy vlasů. Měl by zcela pohltit mastnotu z vlasů, odstranit nečistotu, vyživit a posílit vlasy. Má je provonit jemnou svěží vůní.
Šampon je v nádobce, která má krásný a desingnový obal. 
Na zadní straně se nachází popis a složení šamponu.
Rozprašovač je velmi jemný, takže se nemusíte bát, že by jste měli mokré vlasy. 
Líbí se mi, že nabízí i miniaturní balení o objemu 15 ml, který je ideální na cestování nebo když ho chce nejdřív někdo vyzkoušet a nechce se mu zbytečně kupovat celé balení, když neví, jak mu bude vyhovovat. 
Aplikace je velmi jednoduchá. Šampon je třeba pořádně protřepat. Vlasy si rozdělte na několik pramenů a přibližně ze vzdálenosti 30cm nastříkejte ke kořínkům. Nechte chvilku působit, vmasírovat a zbytek šamponu vyčesat.
Mám vlasy jemné a bez objemu. Vlasy po něm mám nadýchané a nepřipláclé. Krásně odmastí a dodá hezký objem. Po použití vypadají vlasy skoro jako umytí. Samozřejmě nenahradí klasický mytí vlasů. Je to skvělý pomocník, když potřebujete rychle nikam jít, ale nechtějí se Vám mýt vlasy. Nikde nezanechává žádné fleky a bílý poprašek, jako je to u jiných suchých šamponů. Navíc nádherně voní. 
Množství: 200 ml (50 ml)
Cena: 75 - 130,- Kč (60 - 70,- Kč)


Moje shrnutí:

+

  • Nadýchané
  • Nepřipláclé
  • Odmašťuje
  • Objem
  • Žádné bílý poprašek
  • Žádné fleky
  • Aplikace 
  • Obal 

-

  • Nic

Hodnocení: 10* z 10*

Vyzkoušela jsem už pár suchých šamponů, ale žádný mi nevyhovoval. Všechny mi zanechávaly bílý poprašek ve vlasech. Už jsem ztrácela iluze, že by mi mohl vyhovovat nějaký suchý šampon, a pak jsem objevila tento od Batiste, který je úžasný a nedám na něho dopustit. Jestli to máte stejně jako já, tak vyzkoušejte nějaký od Batiste. Uvidíte, že nebudete litovat. Do komentáře mi můžete napsat, jestli už jste vyzkoušeli Batiste suchý šampión jaká z variant je Vaše oblíbená. 

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

středa 10. června 2020

Jak pečuji o PANDORU

Ahoj,
ptala jsem se Vás na sociálních sítích, jestli by jste chtěli článek o tom "Jak pečuji o PANDORU" a odsouhlasili jste si, že ano, tak jsem si ho dnes pro Vás připravila. Existují dva typy lidí, ti kteří PANDORU milují a ti, kteří jí nesnáší a myslí si, že je to akorát tahač peněz. Já se přikláním k lidem, kteří jí milují. Všechny šperky jsou vyrobeny ze sterlingového stříbra,14k zlata, kubické zirkonie (kamínky) a také z křišťálu. Moc dlouho jsem si něco od PANDORY přála a to se mi splnilo minulý rok k 18. narozeninám a dostala jsem konkrétně náramek s několika přívěsky. Asi víte, který myslím, protože je to nejznámější produkt PANDORY. Líbí se mi na něm, že každý si ho může sestavit sám a nikdo ho nemá stejný. Když jsem ho dostala, řekla jsem si, že o ní budu pečovat, aby mi co nejdéle vydržela. Není to nic speciálního, ale řekla jsem si, že Vám o tom povím, protože se pak některé lidi diví, že jí mají po nějaké době zašlou.
  1. Vždy po sundání jí uzavřu do nějaké krabičky, aby na ní nešlo zbytečně vlhko, protože nadměrnou vlhkostí se urychluje proces oxidace a šperk pak ztrácí lesk.  Pokud zrovna nejsem mimo domov, tak jí ukládám vždy přímo do originálního pouzdra, které dostanete při koupi. 
  2. Držím jí co nejdál od chemických látek jako jsou např. parfémy, krémy, chlór, lak na vlasy atd. 
  3. Jednou, dvakrát měsíčně vyčistím náramek speciálním leštícím hadřikem, který je možné si koupit v prodejně PANDORA. 
Tak takhle se o PANDORU starám já. Nedělám toho opravdu moc a ani nic moc speciálního, ale lepší něco než nic. Do komentáře mi můžete napsat, jestli máte také něco od PANDORY a jak se o to staráte.

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

pondělí 8. června 2020

Celozrnná pizza

Ahoj,
máte rádi pizzu stejně jako já, ale nechcete jí pořád do sebe zbytečně dávat, jelikož to není nic extra zdravého. Tím pádem je dnešní recept přesně pro Vás. Dnes jsem si pro Vám připravila recept na celozrnnou pizzu.

Ingredience (2 porce):

60 g celozrnné špaldové mouky
50 ml mléka
1 lžíce olivového oleje
2 g sušeného droždí
1/2 špetky soli
1 lžíce oregána
1/2 lžičky tymiánu
1/2 stroužku česneku
150 g rajčat v konzervě
1 rajče
50 g papriky
50 g mozzarelly

Postup:

Troubu si předehřejeme na 190°C. V míse smícháme mouku, olej, droždí, teplé mléko, sůl a cukr. Přikryjeme utěrkou a dáme alespoň na 1 hodinu na teplé místo vykynout. V další míse si smícháme rajčata z konzervy, vylisovaný stroužek česneku a tymián, oregano a špetku soli. Vykynuté těsto rozdělíme na půl. Každou vyválíme do kruhu a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Na těsto rozetřeme vytvořenou směs. Čerstvá rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky poklademe navrch pizzy. Pečeme cca 25 minut na 190°C.
Nečekala jsem, že může být tak moc dobré. Je chuťově nerozeznatelná od klasické. Má hezky křupavou kůrku. Nemusí se dělat jenom s mozzarellou, ale dá se na ní dát cokoliv, co máte rádi. Do komentáře mi můžete napsat, co máte rádi na pizze Vy.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

sobota 6. června 2020

Balea kaktus paměťová maska

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na pleťovou masku Balea kaktus, kterou už jsem měla dřív v té sludpovací verzi a teď jsem si zkusila koupit tuhle plátýnkovou.
Má poskytovat pleti komplexní hydratační péči. Díky obsahu účinných látek z kaktusu, kyseliny hyaluronové a panthenolu by měla být pokožka vyživená, zjemněná a zároveň příjemně osvěžená. Přidaná kyselina hyaluronová pleť má jemně vyhlazuje a vyplňuje drobné linie.
Nachází se v plastovém pytlíku. Je vyrobená ze slabého plátenka, která je na pleti moc příjemná.
Na zadní straně se nachází popis, složení a aplikaci masky.
Maska je krásně nasáknutá tekutinou. Na obličeji velmi příjemná. Po sundání je pleť pěkně hydratována, vyhlazená a rozzářela. Příjemně voní. Není to nějak parfémovaný.
Množství: 1 ks 
Cena: 30,- Kč 


Moje shrnutí:

+

  • Hydratace 
  • Vyhlazení
  • Rozzářující
  • Aplikace 
  • Obal 

-

  • Nic

Hodnocení: 10* z 10*

Tahle maska je opravdu něco bombastického. Vůbec jsem to od značky Balea nečekala, protože jsem už vyzkoušela pár masek od této značky a skoro všechny mi nevyhovovali. Jestli hledáte nějakou dobrou a levnou masku, tak jí určitě vyzkoušejte. Pokud už jste jí vyzkoušeli, tak mi můžete napsat do komentáře, jak Vám vyhovovala.

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

středa 3. června 2020

Nákupy za květen 2020

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila Nákupy za květen 2020. Tento měsíc moje peněženka docela zaplakala, protože jsem si toho koupila opravdu hodně.

Elektronika

Alza
ETA 4341 90000 Luis zastřihovač chloupků v nose
Už mě nebavilo si zastřihovat nůžtičky na nehty a tak jsem si řekla, že si zkusím koupit zastřihovač chloupků a vůbec toho nelituji. Plánuji na něho udělat recenzi.
Množství: 1 ks
Cena: 299,- Kč

Kosmetika


Dm drogérie
Revolution x Petra XOXO konturovací paletka
Když vyšla tahle paleta od PetraLoveHair,  tak jsem se vůbec nerozmýšlela s její koupi, protože už mám doma tu její paletku očních stínů by Petra a ta je boží. Mám v plánu si koupit i tu paletku očních stínů a rtěnky z té samé řady. Až tuhle konturovací paletku pořádně otestuji, tak na ní udělám recenzi.
Množství: 16 g (4x 4 g)
Cena: 319,- Kč

L'Oréal Hydra Genius pleťový krém
Tento krém je úžasný. Už mám třetí balení. Více se o něm dozvíte v recenzi, kterou naleznete zde
Množství: 70 ml
Cena: 249,- Kč

Garnier BIO Fresh Lemongrass čistící gel
Krásně pleť vyčistí. Velkým plusem je, že má bio složení. Už na něho vyšla recenze, kterou naleznete zde
Množství: 150 ml
Cena: 99,- Kč

Balea kaktus pleťová maska
Už jsem vyzkoušela tu slupovací kaktusovou masku, která byla moc dobrá, tak jsem si zkusila koupit tuhle plátýnkovou, na kterou jsem zvědavá. Brzo na ní vyjde recenze.
Množství: 1 ks
Cena: 29,- Kč

Garnier Skin Active Fresh-Mix s kyselinou hyaluronovou pleťová maska
Velmi mě tou netradiční aplikací zaujala a tak jsem se rozhodla si jí koupit a moc se těším, až jí zkusím. Obsahuje plátýnko a tekutinu, kterou platýnko napustíte. Můžete se těšit na recenzi.
Množství: 1 ks
Cena: 70,- Kč

Love Beauty and Planet Muru Muru butter & rose pleťová maska
Líbil se mi u ní obal, který je úplně nádherný a jelikož mám ráda plátýnkové masky, tak jsem si jí vzala. Určitě na ní udělám recenzi.
Množství: 1 ks
Cena: 70,- Kč

Lidl
Lactovit
Velmi krásně se roztírá a rychle se vstřebává. Za mě zatím nejlepší tělové mléko, které jsem vyzkoušela. Více informací o tomhle skvělém mléku se dočtete v recenzi, kterou najdete zde
Množství: 400 ml
Cena: 99,- Kč

Oblečení

Kik
Khaki tričko
Moc ráda nosím jednobarevná trička, takže když jsem tam viděla tohle v hezké khaki barvě, tak jsem neváhala ani minutu.
Množství: 1 ks
Cena: 50,- Kč

Legíny
Když jsem tam viděla tyhle legíny, které jsou krásně barevný, tak jsem neváhala ani minutu a hned jsem si je koupila.
Množství: 1 ks
Cena: 99,- Kč

Šperky 

sperky-eshop.cz
Chtěla jsem nějaké stříbrné kroužky a našla jsem hezké na tomhle eshopu, a když už jsem u toho objednávání byla, tak jsem si tam objednala ještě nějaké z chirurgické oceli.
Množství: 5 párů
Cena: kroužky: 122,- Kč
           pecičky: 38,-
           kamínkové: 47,- Kč
           půloblouky: 146,- Kč

Knihy 

Knihy Dobrovský
Začít znovu
Slyšela jsem na tuhle sérii samou chválu. Jedná se o román. Teď tam měli na některé knížku akci 1+1 zdarma a mezi nimi byla i tato série, tak jsem si jí zkusila koupit.
Množství: 3 ks
Cena: 1.071,- Kč (každá 357,- Kč)

Medvěd a Slavík
Je to fantazi knížka, která vyšla nedávno a všem, kdo jí zatím četli, tak se líbila. Navíc na ní taky platila akce 1+1 zdarma, tak jsem si jí přihodila do košíku a uvidím, jestli se mi bude líbit.
Množství: 1 ks
Cena: 312,- Kč

Databáze knih 
Divotvůrce
Bohužel její prodej už skončil. Moc mě mrzelo, že jsem si nestihla koupit knížku Divotvůrce. Naštěstí jsem na Databázi knih našla holčinu, která jí zrovna prodávala, takže jsem měla ohromnou radost. Byla s ní velmi příjemná domluva a předání proběhlo bez komplikací. Kdyby jste si chtěli od ní také něco koupit, tak se tam jmenuje Claudine.
Množství: 1 ks
Cena: 170,- Kč

Potraviny

Dám Vám ho sem jenom tak pro inspiraci, co si tak kupuji, jestli třeba začínáte také jíst zdravě.

Lidl



Dm drogérie

Tesco


Kaufland

Ostatní 

Pepco
Krabičky
Sháněla jsem krabičky na potraviny a Pepco byla jasná volba, protože je tam mají hodně levný.
Množství 3 ks
Cena: 75,- Kč (každá 25,- Kč)

To je asi všechno, co jsem si koupila. Tento měsíc toho bylo opravdu hodně. Do komentáře mi můžete napsat, jestli jste tento měsíc taky utrácely nebo jste šetřili.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

úterý 2. června 2020

Nature Box Apricot Oil tělový olej

Ahoj,
dnes tu mám pro Vás po delší době recenzi a to na tělový olej Nature Box Apricot Oil, který byl jako dárek k jednomu časopisu.
Má představovat intenzivní vyživující péči pro celé tělo. Měl by hloubkově hydratovat, renegerovat pokožku a zanechává ji pružnou a pevnou. Jeho učelem je poskytovat pokožce potřebné výživné látky a vitaminy. Má navracet pokožce pružnost a pomáhá vyhlazovat nerovnosti. Měl by dobře se vsakovat a nezanechávat mastný film.
Olej je v oranžové lahvičce s černou etiketu. Na zadní straně se nachází popis a složení oleje.
Obsahuje střičku, která krásně rozprašuje.
Olej se pěkně roztírá a rychle se vsakuje. Poměrně hydratuje pokožku, ale není to nic extra. Velmi příjemně voní. Velkou výhodou je, že olej má přírodní složení.
Množství: 150 ml
Cena: 160 - 180,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Vstřebávání
  • Konzistence
  • Pumpička
  • Obal
  • Vůně 
  • Přírodní složení 

-

  • Hydratace


Hodnocení: 6* z 10*

Tohle byl můj první tělový olej a musím říct, že mě moc nenadchl. Čekala jsem od něho víc. Já mám radši tělová mléka. Někam mi víc vyhovují. Chci dát, ale tělovým olejům ještě šanci. Budu moc ráda, když mi do komentáře napíšete tip na nějaký dobrý olej. Můžete mi tam také napsat, jestli máte radši na tělo olej nebo mléko.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

Popular Posts