Ahoj,
měla jsem doma hodně hroznové vína a potřebovala jsem ho zdělat a tak jsem se rozhodla, že zkusím něco upéct, a protože to dopadlo dobře, tak jsem se rozhodla, že se s Vámi dnes podělím o recept na koláč s hroznovým vínem.
Ingredience (2 porce):
Korpus:
60 g jemných ovesných vloček
20 g kokosové mouky
20 g proteinu
1 vejce
75 g odtučněného tvarohu
75 g mascarpone
70 ml rostlinného mléka
100 g hroznového vína
1 lžička erythritolu
1/2 sáčku kypřícího práčku
Krém:
200 g Ehrmann High Protein Pudding - vanilkový
Navrch:
strouhaný kokos
Postup:
Troubu si předehřejeme na 180°C. Vyšleháme si bílek. V míse si smícháme zbylé ingredience a opatrně přimícháme sníh. Formu si vyložíme pečícím papírem a vylijeme do ní těsto. Pečeme cca. 20 minut na 180°C. Po vychlazení korpus rozkrojíme na dvě poloviny, natřeme 1/2 proteinového pudingu a přiklopíme. Druhou 1/2 natřeme navrch a posypeme strouhaným kokosem. Vše dáme ztuhnout do lednice.
Pokud jste milovníci sladkých a vláčných dobrot plný ovoce, tohle rozhodně vyzkoušejte. Je krásně nadýchané. Je úplně ideální svačinka nebo snídaně.
To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka
Žádné komentáře:
Okomentovat