pondělí 24. prosince 2018

Vánoce

Ahoj,
jsou tu Vánoce a každý z vás přemýšlí, co napsat za vánoční přání. Proto jsem se rozhodla vám tu nějaký napsat, ať už k inspiraci nebo k opsaní. 

K Vá­no­cům Ti pře­je…
Štěs­tí a lás­ku, ra­dost a ně­hu, ať To­bě při­ne­se vá­noč­ní sen. Přá­ní mé na­jdeš ve vloč­ce sně­hu, za­chyť ji na ru­ce v ten šťast­ný den.

Hvězdy na ne­bi vá­noč­ním ať zá­ří svi­tem svá­teč­ním. Lás­ku, štěs­tí, zdra­ví ne­sou vám, ten den ne­má být ni­kdo sám.

Sníh se ko­lem třpy­tí, ml­čí kraj i les, hvězdy ti­še sví­tí v dá­li u ne­bes. Zá­vě­jí jde ztěž­ka s dár­ky Je­ží­šek. I Vám k to­mu svát­ku ne­chá na pa­mát­ku zla­tý oří­šek. Krás­né Vá­no­ce!

Je­ží­šek po­ma­lu za­přa­há sa­ně, za ok­ny vi­dět je pa­prsku svit. Za­vři teď oči a na­stav své dla­ně, lás­ku a štěs­tí do nich si chyť. Šťast­né a ve­se­lé Vá­no­ce.

Ucpě­te ko­mí­ny, ne­pusť­te San­tu, po­u­žij ce­ment ane­bo mal­tu. Ote­vři ok­no, na­saď si ku­lí­šek, dár­ky vám při­ne­se je­di­ně Je­ží­šek.

Přejeme Vám krásný Štědrý den a kromě dárků ať přinese Vám sen, který se promění v novém roce, na ještě krásnější než na Vánoce!

Vánoce jsou nejkrásnější svátky, s nimiž se vydáte do pohádky. Přejeme Vám, ať jste v ní nejen teď, ale už navždy a nikdy zpět!
Více na: https://www.dama.cz/clanek/vanocni-prani-jako-kazdorocne-nevite-co-napsat-popremysleli-jsme-za-vas--

Přejeme Vám ze srdce, hezké šťastné Vánoce. Pohodu a klid, tak jak to má být!

Vánoční chvíle plné pohody, pustíme kapříka zpátky do vody. Upečeme cukroví, koupíme dárky, užívejte radosti a krásné svátky.


Dřevo v krbu praská, v našich srdcích láska, jehličí krásně voní, zvonečky tiše zvoní. Prožij ten okamžik hluboce, přeji Ti krásné Vánoce!



Chtěla bych vám popřát Šťastné a veselé! Přeji vám štěs­tí, zdraví, lás­ku, ra­dost, pohodu, sníh a plno splněných přání, pohody a všechno co si zkrátka přejete! Takže se mějte krásně a pořádně si tyto svátky užijte. 
Vaše Mišulka 
Více na: https://www.dama.cz/clanek/vanocni-prani-jako-kazdorocne-nevite-co-napsat-popremyslel

Žádné komentáře:

Okomentovat

Popular Posts