pondělí 30. září 2019

Essence laky na nehty

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na laky na nehty Essence. Sháněla jsem nějaký hnědý a bílý, protože se mi ta kombinace líbí. Přijde mi, že se navíc skvěle hodí teď na podzim. Rozhodla jsem se, že vyzkouším tyto laky od Essence.
Ten hnědý jsem si koupila v odstínu 03 bold a ten bílý má název odstínu 33 wild white ways.

Lak je v průhledné skleněné lahvičce s bílým plastovým víčkem. Šteteček je krásně úzký.
Lak dobře nanáší. Má průměrné krytí. U hnědého stačí jedna vrstva, ale pro při hodně sytou barvu je potřeba dvě vrstvy. Bílý je trochu průhlednější, proto je zapotřebí dát dvě vrstvy. Na nehtech vydrží 4 dny a pak se pomalu začne na špičkách loupat. Nositelný je tak týden, pak už je zapotřebí ho odlakovat.
Množství: 8 ml
Cena: 45,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Výdrž
  • Krytí 
  • Odstín 
  • Aplikátor (šteteček)

-

  • Nic

Hodnocení: 7,5* z 10*

Lak je za tu cenu poměrně dobrý. Mám z něho takové smíšené pocity. Vyzkoušeli jste už tyto laky od Essence. Co na ně říkáte?

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

pondělí 23. září 2019

Maybelline SuperStay Matte tekutá rtěnka

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na tekutou rtěnku Maybelline SuperStay Matte. Koupila jsem si jí proto, že mě zajímalo, jaká bude.
Vzala jsem si jí v odstínu 60 Piet. Jedná se o nude odstín. Sháněla jsem právě nějaký nude odstín, protože jich moc nemám.
Rtěnka se nachází v plastové lahvičce. Víčko je bílé a jinak je lahvičkách v barvě odstínu. Aplikátor má oválný tvar, ve kterém se uprostřed nachází důlek. Barva se díky tomu udrží krásně na aplikátoru a dobře se díky tomu nanáší na rty.
Rtěnka je dobře pigmentovaná. Na rty se dobře nanáší. Na rtech rychle zaschne. Bez problémů vydrží celý den a to i při pití a jídle. 
Množství: 5 ml
Cena: 150 - 200,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Výdrž
  • Pigmentace
  • Odstín 
  • Nanášení 
  • Aplikátor 

-

  • Nic

Hodnocení: 10* z 10*

Rtěnka mě mile překvapila. Je super. Pokud hledáte dlouhotrvající rtěnku, tak tuhle Vám můžu doporučit.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

středa 18. září 2019

Moje oblíbené seriály a filmy

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila článek o mých oblíbených seriálech a filmech. Můžete to brát jako inspiraci, až se budete někdy chtít na něco dívat.

Seriály

  1. Ulice 
  2. Ordinace v růžové zahradě 2
  3. Modrý kód 

Filmy 

  1. Andílek na nervy
  2. Zrodila se hvězda 
  3. Hvězdy nám nepřály 
  4. ToTo All the Boys I've Loved Before
  5. Babovřesky

Tak tohle byli moje oblíbené seriály a filmy, na které mě nikdy neomrzí se dívat. Jaké jsou Vaše oblíbené seriály a filmy? 

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

pondělí 16. září 2019

PANDORA náramek s přívěsky

Ahoj,
dnes bych Vám ráda řekla pár věcí o náramku s přívěšky PANDORA, který jsem si vybrala jako dárek k 18. narozeninám od rodiny. Tohle neberte jako vychloubání. Vím, že to není levná záležitost, proto si toho moc vážím. Už hodně dlouho po něm koukám.

Náramek s klipovám zapínáním
Náramek se vyrábí ve stříbrné, zlaté a měděné variantě. Já mám stříbrný. Na výběr je z několika délek (16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm a 23 cm). 
Cena: 1500 - 4300,- Kč 

Bezpečnostní řetízek 
Tento řetízek je k náramku velkou nezbytností. Slouží k tomu, že když se Vám náramek rozepne, tak díky řetízku Vám jen tak nespadne z ruky. Vyrábí se ve stříbrné, zlaté a měděné variantě. Já mám stříbrný. 
Cena: 900 - 3600,- Kč 

Přívěsky
Tohle záleží, kdo jaký má vkus. Na výběr je z plno přívěsků. Já mám Růžové jiskřivé broušené sklo, Nekonečná záře, Barevné srdce, Zářivá sova, Uzlové srdce).
Cena: 300 - 3300,- Kč 

Klipy
Slouží k tomu, aby korálky po náramku tolik nelítaly. Po navléknoutí korálků se připnout na takové čudlíky. Tím se náramek rozdělí jakoby na 3 díly a korálky tolik nelítají. Těch je taky na výběr z mnoha variant.  Vyrábí se ve stříbrné, zlaté a měděné barvě. Já mám stříbrný a to klip Kuličky a vroubky; klip Opeřený. 
Cena: 500 - 1700,- Kč 

Doufám, že jsem Vám alespoň trochu pomohla. Líbí se Vám taky tyto náramky? Máte ho doma.

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

sobota 14. září 2019

Co jsem dostala od rodiny k 18. narozeninám

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila článek na téma "Co jsem dostala od rodiny k 18. narozeninám". Než začnu, chtěla bych Vám říct, že tohle není žádné vychloubání. Chtěla bych Vám to jenom ukázat pro inspiraci, pokud nevíte, co dát někomu za dárek nebo co by jste chtěli.

Od mami a táty 

Kytička "Lilie"

Přívěsky Pandora (Růžové jiskřivé broušené sklo, Nekonečná záře, Barevné srdce)

Box

Přání 



Brácha

Předem bych Vám chtěla říct, že toto jsou jenom takové maličkosti, které mi udělali nejvíce radost, protože bráchovi je 11 a už to, že si vzpomněl a chtěl mi něco koupit mi udělalo radost.

Kytička "Mini růže v květináči"

Náušnice


Stojan na rtěnky

Dekorace "Sova"


Babi a děda 

Kytička

Náramek Pandora + Bezpečnostní řetízek + Přívěsky (Zářivá sova, Uzlové srdce)

Svícen


Zubní pastu
Asi se divíte, proč jsem dostala zubní pastu. Je to proto, že já si občas nechávám bělit zuby a abych udržela tu bělost, tak zkouším různé bělící pasty. No a když babi viděla v obchodě tuhle, tak mi jí zkusila vzít.

Rumové pralinky

Přání



Strejda

Mozartovy koule


Od známých 

Marlenka kuličky

Přání


Doufám, že se Vám článek líbil popřípadě načerpali nějakou inspiraci. Příští týden budu slavit s kamarády, tak se můžete potom těšit na článek "Co jsem dostala od kamarádů k 18. narozeninám.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka

středa 11. září 2019

Essence Melted Chrome oční stíny

Ahoj,
dnes tu mám pro Vás opět recenzi a to na oční stíny Essence Melted Chrome, na které jsem narazila ve slevě u Vietnamců v regálu se značkou Essence.
Koupila jsem si hned dva odstíny. Jeden jsem si vzala v odstínu 01, což je taková starorůžová a druhý v odstínu 04, což je taková šedo-modrá. Obsahují velké množství třpytek.

Nachází se v plastové nádobce, která má průhledné víčko, takže je krásně vidět odstín.

Na zadní straně je název, číslo odstínu, popis a složení stínu.

Stíny jsou velmi krásně pigmentované. Dobře se nanášejí. Jejich výdrž je úplná pecka. Mám problém s tím, že mi skoro žádný hodně třpytivý stíny nedrží a tu ty mi jedny z mála drží. Dala jsem pod něho korektor a bez problémů mi vydrželi 6 hodin, což je úplná bomba.
Množství: 2 g
Cena: 85,- Kč (se slevou za 35,- Kč)

Moje shrnutí:

+

  • Pigmentace 
  • Barvy 
  • Obal 
  • Nanášení 
  • Výdrž 
  • Metalický efekt

-

  • Nic

Hodnocení: 10* z 10*

Jsou to opravdu skvělé stíny. Pokud ještě někde na ně narazím, tak si možná nějaký další koupím, protože jak jsem psala, tak jsou to jedny z mála metalických stínů, které mi drží. Pokud máte stejný problém, tak je určitě vyzkoušejte.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

úterý 10. září 2019

Balea Sugar Scrub peeling

Ahoj,
připravila jsem si pro Vás dnes recenzi na nový peeling Balea Sugar Scrub, který seženete v drogeriích Dm.
Peeling je vhodný pro normální a smíšenou pleť. Měla by odstraňovat odumřelé kožní buňky a stimulovat mikrocirkulaci. Je vhodný i na ošetření a výživu rtů.
Nachází se v plastovém zeleném pytlíku. Na zadní straně je popis a složení peelingu. 
Obsahuje přírodní kiwi semínka a jemný cukr. Balení má 2 dávky, ale já ten jeden pytlíček měla v pohodě na 2 použití. 
Cukr je hodně hrubí a poměrně slušně drtí pleť. Není to tedy nic pro citlivou pleť. Dobře se nanáší i smývá. Po umytí peelingem je pleť na dotyk jemná jako dětská prdelka.
Množství: 16 ml (2x 8 ml)
Cena: 20,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Konzistence 
  • Nanášení 
  • Smývání 
  • Jemná pleť 

-

  • Nic

Hodnocení: 10* z 10*

Za tu cenu je opravdu skvělý. Bez problémů se vyrovná těm drahým. Určitě si ho budu kupovat i nadále. Rozhodně ho vyzkoušejte.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka  

sobota 7. září 2019

Garnier Pure Active čistící gel

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na čistící gel Garnier Pure Active. Mám ho doma už delší dobu a moc ráda ho používám.
Měl by Vám pomoc s tvrdohlavými kožními problémy jako jsou pupínky a odolné černé tečky. Má redukovat tvorbu pupínků a 
černých teček, snižovat tvorbu přebytečného kožního mazu, odstraňovat nečistoty z pórů a zanechávat pleť vzdušnou a lehkou. Obsahuje výtažky z borůvek a uhlí a kyselinu salicylovou. 
Nachází se v černé, plastové lahvičce s pumpičkou, která usnadňuje nanášení gelu. Díky ní nanesete lehce takové množství, které potřebujete. Pumpička jde krásně stlačit a obsahuje i pojistku, která se skvěle hodí na cestování. Na zadní straně se nachází popis a složení gelu. 

Konzistence je trochu řídká. Dobře se nanáší. Krásně pleť vyčistí. Při aplikaci hodně pění a dobře se smývá. Pěkně zbaví pleť mazu a nečistot. Vůbec nevysušuje. Pleť mi po vyčištění přijde taková lehčí a vyčištěná. Při delším používání se na obličeji omezí výskyt černých teček.
Množství: 200 ml
Cena: 110 - 140,- Kč

Moje shrnutí:

+

  • Konzistence 
  • Nanášení 
  • Nevysušuje pleť 
  • Smývání 
  • Pumpička 
  • Zbavuje mazu a nečistot 
  • Omezí výskyt černých teček 

-

  • Nic

Hodnocení: 10* z 10*

Patří k jednomu z mých oblíbených čistících gelů na černé tečky Určitě Vám ho doporučuji vyzkoušet. Nebudete litovat.

To by bylo vše. Mějte se hezky.
Vaše Mišulka 

středa 4. září 2019

Nákupy za srpen 2019

Ahoj,
dnes jsem si pro Vás připravila Nákupy za srpen 2019. Není toho moc. Jsou to hlavně školní potřeby, jelikož nám už bohužel začíná škola. Mám tu i pár kousků z kosmetiky.

Školní potřeby 

Pepco
Sešity
Moc ráda tam nakupuji sešity, protože jsou tam hezké a hodně levné, ale letos mě zklamal jejich výběr. Vždycky jsem si tam vybrala na všechny předměty. Měli tam ať už čistý, linkovaný nebo čtverečkovaný. Teď tam byli jenom čtverečkovaný a to ještě pár motivů. Prostě hrůza. Snad to bude příští rok lepší.
Cena: 9,- Kč  (malý s měkkými deskami)                   19,- Kč (malý s pevnými deskami a                               velký s měkkými deskami)

Kosmetika 

Dm

Kartáč na vlasy s keratinem
Potřebovala jsem už nový, protože ten můj už byl v hrozném stavu. Jelikož mám kartáče z Dm tak jsem i teď po něm sáhla. Zkusila jsem si vzít tento s keratinem, který by měl vlasy vyživovat a dodat jim lesk. 
Cena: 200,- Kč 

Garnier Botanical Toner čistící pleťová voda 
Tuhle vodu mám moc ráda. Už mám několikáté balení. Krásně pleť osvěží. Moc ráda jí používám ráno. 
Cena: 90,- Kč 

Balea Sugar Scrub 
Jedná se o novinku, na kterou jsem slyšela chválu, tak jsem se rozhodla, že ho také vyzkouším. V nejbližší době se můžete těšit na recenzi. 
Cena: 20,- Kč 

Kapesník
Kupují se je většinou tam, protože jsou tam moc super. Jsou pěkně měkké. Na to, že jsou 3 vrstvé, tak si myslím, že jsou za dobrou cenu. 
Cena: 30,- Kč 

Do komentáře mi můžete napsat, jestli chodíte do školy nebo jestli už jste ze školy pryč. 

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 

Popular Posts