sobota 31. října 2020

Podzimní tipy

Ahoj,

je tu podzim a s tím přichází víc času strávených doma. Co však dělat, abychom se nenudili. Na některé z nás leze v tohle období deprese. Proto jsem si pro Vás dnes připravila pár tipů, jak si ten podzim zpříjemnit. 

Svíčky

Je nádherné, jak krásnou relaxační a útulnou atmosféru dokáže vykouzlit svíčna. Miluju pálení svíček a k tomuto období se to hodí. 


Čaj

Patřím mezi milovníky čaje. Chmurné dny k pití čaje zkrátka vybízejí. Ráda si dám hrnek čaje. Hrnek čaje je pro mě něco, co si opravdu vychutnám. 


Sledování filmů a seriálů

Zalézt pod peřinu a u toho si pustit nějaký pěkný film nebo seriál se k této době přímo nabízí. Na podzim a v zimě na to máme víc času. Můžeme tak objevovat nové filmy. 


Čtení

Není lepší čas na čtení než je podzim, kdy na to máme spoustu volného času. Ten pocit, když si s knížkou zachumláme pod deku.


Barvy

Na podzim si jistě každý z nás užívá nádherné podzimní barvy mezi které patří červená, žlutá, okrová, oranžová. Podzimní barvy jsou krásné a to zejména v krajině.

 

Procházka

Sledování listů, které se snášejí k zemi, je zkrátka zážitek. Stromy září podzimní barvami a my se jenom kocháme.


Teplá koupel

Není nic lepšího než po náročném dni se naložit do pořádně horké vany plné bublinek. Nejlepší je k tomu si pustit relaxační hudbu, zapálit svíčku a užít si pořádný relax.

 

Svetr

Právě svetry patří k podzimním a zimním kouskům oblečení, které každý z nás miluje. Mám ráda různé barvy. Ten hřejivý pocit, když se do něho zachumláme, je nezapomenutelný. 


Deka

Ten pocit si zalézt pod deku a popíjet horký čaj u rozpáleného krbu, je kouzelný. Krásně nás to navodí do podzimní nálady. 


Tohle by byli všechny tipy, které jsem si pro Vás připravila. Do komentáře mi můžete napsat, co děláte Vy, aby jste si podzim zpříjemnili.


To by bylo vše. Mějte se hezky. 

Vaše Mišulka 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Popular Posts