čtvrtek 9. prosince 2021

Jak se naladit na Vánoce

Ahoj,
Vánoce jsou tu. Letošní Vánoce budou možná trochu jiné a to díky situace jaká je, než jsme byli doposud zvyklí. Vánoční atmosféra je však naštěstí něco, co nám ani v této nejisté době nikdo nemůže vzít. Zde máte pár tipů, jak se na Vánoce příjemně naladit a zároveň si tento čas užít nejlépe bez stresu a zbytečných honiček.

1) Zapalte si doma svíčky, vonné tyčinky 
Svíčky k zimě a k Vánocům prostě patří. Nejlepší vůně jsou za mě jablko, pomeranč, vanilka a skořice. 

2) Pustě si nějaké vánoční písníčky
Spoustu vánočních playlistů najdete na spotify.

3) Pusťte si Vaše oblíbené vánoční filmy, seriály, pohádky
Každý má seznam svých oblíbených vánočních filmů, seriálů a pohádek. Udělej si chvilku času na odpočinek, sedněte si a pustě si něco z Vašeho seznamu a vypněte. Pokud už máte všechno zkouknuto a už nevíte na co koukat, vydržte chvilku, protože v dalším článků se můžete pro inspiraci těšit na můj seznam oblíbených. 

 
4) Vánoční čaj
Čím více venku klesají teploty, tím častěji saháme po čajích, které nás příjemně zahřejí. Zima a čaj přece k sobě neodmyslitelně patří. Avšak zkuste si podvečer uvařit čaj, který vám připomene vánoční chvíle. Místností se rozhostí směs vůní jablíčka, pomerančové kůry, vanilky a skořice. Už se jen zabalit do teplé deky

5) Uvařte si doma svařené víno
Věřte, že jakmile Vám skořice s hřebíčkem a zkaramelizovaným vínem provoní domov, budete Vánocům zase o krok blíž.

6) Horká čokoláda
Dalším tradičním nápojem, který se neodmyslitelně spojuje se zimou, je horká čokoláda. Dopřejte si zimní večer při sledování vánoční pohádky a uvěřte si šálek tohoto lahodného nápoje

7) Udělejte si domácí výzdobu
Po vstupu do obchodu jsou všude vánoční dekorace, výzdoba, kam se člověk podívá. Třeba si ozdobte stromeček, rozvěste si světýlka a dejte vašemu obydlí vánoční atmosféru.

8) Upečte si cukroví nebo vánočku
Cukroví k Vánocům prostě patří, ať už je to to klasické nebo třeba bezlepkové či fitness zdravé cukroví, už jen jeho příprava vás na Vánoce musí zákonitě naladit.

Způsobů, jak se naladit na nejkrásnější čas v roce, je spousta, a je jen na Vás, jestli využijete jednu variantu, nebo všechny. 

To by bylo vše. Mějte se hezky. 
Vaše Mišulka 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Popular Posts